fbpx

Om os

Vi ønsker at være et hjem, hvor mulighederne for at skabe livskvalitet i en genkendelig og aktiv hverdag er tilstede. Vi har stor respekt for det enkelte menneskes ønsker og behov.

Vi vil kendes på den gode stemning, på hjemlighed, nærvær, rummelighed, den gode mad, kreativiteten og den menneskelige forståelse.

Vi bestræber os på, at beboerne har en hverdag, hvor de bliver inddraget og oplever os som en støtte og hjælp til at skabe sammenhæng og mening i hverdagen.

Vores dygtige medarbejdere arbejder engageret på et højt fagligt niveau. Vi samarbejder og vægter den tværfaglige indsats indenfor pleje, omsorg, ernæring, sygepleje og træning meget højt.

Café-kaffe og skøn have

Vi er omgivet af dejlige grønne arealer, hvor der er gode muligheder for ophold og gåture i området.
Alt er under samme tag, og boligerne er fordelt i tre fløje. Her fra er der direkte adgang til café-området og en skøn have. Boligerne er lyse, venlige og med egen terrasse.

Aktiviteter

I samarbejde med beboere og pårørende tilbyder vi en bred vifte af aktiviteter for beboerne. Pårørende har mulighed for at deltage i flere af arrangementerne.

Medarbejderne

Hos os ser vi arbejdet som et fællesskab, hvor vi sammen gør en forskel for beboerne. Vi handler ud fra den enkeltes behov, håb og ønsker. Vi vægter det tværfaglige samarbejde højt.

Vi synes, der skal være mulighed for refleksion over faglighed og menneskelighed, så ingen arbejder alene. Der er altid en kollega i nærheden. Også om natten.

Faglig og personlig udvikling prioriteres i en travlt og udfordrende hverdag, og der er plads til det hele menneske, til humor og hygge. Også på de svære dage.

Vi passer på hinanden, så vi kan passe på andre.

Du er meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller kontakte os for at høre mere om at arbejde hos os i Egå.

Ledelse

  • Lotte Moritz er chef for enheden
  • Formand for bestyrelsen: Paul Erik Weidemann
  • Næstformand for bestyrelsen: Mikkel Schlüter Friis
  • Bestyrelsesmedlem: Ulrik Ahrendt-Jensen
  • Deltager: Mikkel Damgaards
  • Enhedens chef deltager også i bestyrelsesmøder

Bustur, biograf og børnebesøg

Vi har fællessang og musik i Caféen hver fredag, håndarbejds- og hyggegruppe og aktivitetgruppe med forskelligt indhold. Vi har højtlæsning, vi spiller spil, samtaler, får besøg af børnehaven, har dejligt socialt samvær, kører bustur osv.. Beboere kan deltage efter ønske- og på skift. Vi har også siddende gymnastik og biograf-eftermiddag hver anden lørdag.

Restaurantaften

Af månedlige arrangementer har vi for eksempel Restaurantaften i Caféen for beboere og pårørende. Der er gudstjeneste, diverse arrangementer tilknyttet årstiderne og højtider, to til tre fælle sarrangementer som for eksempel små udstillinger eller tema-arrangementer med fortælling og brug af tv på storskærm. Arrangementerne tager ofte udgangspunkt i emner tilbage fra beboernes arbejdsliv, hobbies, erfaringer, rejser osv.

Andre aktiviteter i løbet af året

Vi har også banko, modeopvisning, salg af tøj, fødselsdags- og julekoncert og andre små og store koncerter. Blandt andet holder vi søndags-matiné cirka hver anden måned, vi arrangerer julemarked, brunch og festival.

I hverdagen sørger plejepersonalet for endnu flere og mere impulsive aktiviteter. Det kan for eksempel være spil, film, gåture, højtlæsning, cykelture på duo-cyklen, spabad, sang, busture, kreative sysler, hyggestunder med samtale eller samvær samt påske- og julefrokost i Husene.

Vi samarbejder med lokalområdet. Eksempelvis børnehavens Luciaoptog , gymnasieelevernes musikalske optræden, nabogårdens ride-piger i hesteoptog første søndag i advent.
Vi har frivillige, der hjælper til ved arrangementerne, og vi værdsætter de frivilliges indsats som et vigtigt supplement, som styrker kvaliteten af den samlede indsats, vi yder.

Beboerblad

Vi udgiver hver måned et Beboerblad, hvor der er information om kommende arrangementer, menuplan, diverse praktiske beskeder med mere.

Beboerblad (april 2024)

Beboerblad (marts 2024)

Beboerblad (februar 2024)

Beboerblad (januar 2024)

Beboerblad (december 2023)