fbpx

Indflytning

Hvis du ønsker, at komme til at bo hos os på OK-Fonden Egå, skal du henvende dig i din bopælskommunes visitationsenhed. De vil foretage en behovsvurdering, hvor dine ønsker og behov afdækkes. Her bør du således nævne, at du ønsker at komme til at bo på OK-Fonden Egå. Ligeledes vil du blive orienteret om de tilbud, der eksisterer. Du er velkommen til at medbringe en ven eller familie til samtalen. Visitator vil efterfølgende vurdere, hvilket type bolig, der egner sig bedst til dig.

Der er plejeboliggaranti, hvilket betyder, at du bør være tildelt en bolig senest to måneder efter, du er blevet visiteret til en bolig. Denne kan dog være længere, hvis du ønsker én specifik, navngiven bebyggelse.

Alle boligerne tildeles efter behov, dvs. at den person, der har det største behov, får den første ledige bolig.

Borgere fra andre kommuner end Aarhus

Søger du plejebolig på OK-Fonden Egå, og ikke er bosiddende i Aarhus kommune, skal du henvende dig til din bopælskommune for at blive godkendt til en plejebolig der først. Herefter kan de hjælpe dig videre med en ansøgning om en plejebolig hos os.

Beboer i Aarhus Kommune?

Bor du i Aarhus Kommune, kan du læse mere om processen med det at blive visiteret via dette link: Visitation Aarhus Kommune

Sundhed og Omsorgslinjen

Tlf: 87 13 16 00

OK-Fonden Egå består af tre gårdhuse med hver 24 boliger, placeret omkring et servicecenter. Alle husene har egen spisestue med tilhørende køkken og TV-stue med mulighed for hyggeligt samvær.Boligerne er store og lyse med skråt loft som giver en flot rumlig oplevelse af boligen. Her er mulighed for at indrette sig præcist som man ønsker.

De store vinduespartier med brede vindueskarme giver plads til billeder, potteplanter mv. Fra hver bolig er der direkte udgang til terrasse og gårdhave.

Der er tekøkken med køkkenvask, og lille køleskab under bordpladen.

Alle boliger har eget stort badeværelse med ovenlys, bruseafdeling og vaskemaskine samt god plads til kørestole.

Til hver bolig hører der to mobile garderobeskabe på hjul.