fbpx
2021
2020

Rejsegilde på Boliger for Livet

I 23 graders sensommervarme var der rejsegilde på nye 12 ”Boliger for Livet” ved Himmelev Gl. Præstegård i Roskilde. De seks nye seniorboliger i stueetagen har terrasse, mens de seks øverste har altan. Der er indflytning senest første april 2021. Og medarbejdere og beboere på plejehjemmet glæder sig til samspillet med de kommende naboer.
Læs mere

X Factor-vinder på plejehjem

Der var vrikken i takt til musikken, der var store smil og en til flere tårer i øjenkrogene, da Linda Andrews sang som en lille engel for beboerne, medarbejderne og naboerne på plejehjemmet Arendse og Helenes Minde i København forleden. Med på guitar havde vinderen af X Factor i 2009, Linda Andrews, den dygtige guitarist, Flemming Danielsen.
Læs mere

Det bliver godt igen!

Der er ingen tvivl om, at det er en vanskelig tid, vi lever i. Der er mange restriktioner og plejen og omsorgen for vores beboere er vanskeliggjort pga. vejledninger, retningslinjer og instrukser.
Men vi skaber, sammen med vores beboere, en hverdag, hvor der stadig er plads til grin, smil, hygge og glæde - på trods af corona.
Læs mere

Boliger for Livet

Boliger for Livet bygger gennemtænkte og fleksible boliger til mennesker, som gerne vil have mulighed for at blive boende i deres eget hjem hele livet – også hvis der opstår behov for hjælp og pleje. Boliger for Livet er en del af OK-Fonden og er blevet til i samarbejde med journalist Jørgen Harboe.
Læs mere
2019