fbpx

Psykisk sårbare mennesker

Alle mennesker kan blive ramt af psykisk sygdom og modgang i livet. I OK-Fonden Psykiatri hjælper vi borgere med den rette behandling, så de kan få en ny begyndelse og leve det liv, de ønsker. Vi mener, at alle kan gives håb om en ny historie.

OK-Fonden Psykiatri tilbyder rammer, som giver beboerne mulighed for at deltage aktivt i eget liv, og den enkelte beboer støttes til at få en struktureret hverdag, ud fra den enkeltes ønsker og behov.

Vi arbejder ud fra en Recovery-orienteret rehabiliterende tilgang. Det vil sige, at vi tager udgangspunkt i det enkelte menneskes ønsker og drømme. Det er dette menneskesyn, vi har med os hver eneste dag, når vi hjælper borgere fra hele landet. Når borgere kommer til et af vores bo- og behandlingssteder, bliver de mødt af positive og imødekommende medarbejdere med gnist og gejst. Vi er fagligt velkvalificerede og bringer ligeledes vores personlige interesser og kompetencer ind i arbejdslivet, hvilket styrker bredden af vores behandlingstilbud.

Der tilbydes en lang række muligheder for behandling og arbejde i hverdagen med blandt andet uddannelse, intern beskæftigelse, værkstedsaktiviteter, fysisk aktivitet, behandlingsgrupper, undervisning, bo-træning/ADL og motion.

Hos os er der er højt til loftet, fordi vi har erfaret, at viljen til at lytte og friheden til at se tingene fra forskellige vinkler giver de bedste resultater. De positive resultater af vores indsats er der mange af, og det er utroligt meningsfyldt at opleve, når vores borgere oplever forbedret livskvalitet og for rigtig mange kommer sig og er i stand til at komme videre i deres liv.

Vi har i over 40 år drevet psykiatriske bo- og behandlingssteder og har i dag 12 bosteder, hvor vi har mulighed for at hjælpe mennesker med mange forskellige psykiatriske udfordringer.

Hvor i landet søger du?