fbpx

Kort fortalt om Jelling Have

OK-Fonden Jelling Have er et bo- og behandlingssted midt i Jelling, hvor vi støtter og samarbejder med mennesker med der er udfordret af dobbeltdiagnoser, psykisk sårbarhed og psykiatriske udfordringer, så de kan få en ny begyndelse og leve det liv, de ønsker. Her er fire afdelinger, der henvender sig til forskellige målgrupper og aldersgrupper.

Vi driver et bo- og behandlingstilbud efter servicelovens paragraf 107 og paragraf 108, støtte i eget hjem efter paragraf 85, hvor vi arbejder ud fra OK-Fonden og Jelling Haves værdigrundlag og ud fra målsætningen om, at livet skal leves, hele livet – og flere skal have mulighed for det.

Vi arbejder ud fra en Systemisk, miljøterapeutisk og Recovery-orienteret tilgang, hvor vi anerkender, at vi alle er forskellige. Ønsket om den enkeltes selvbestemmelse og tryghed er omdrejningspunktet og vi respekterer den enkeltes egne værdier, ønsker og drømme. Vi er ordholdende og alle kan regne med, at det, vi siger, er det, vi gør.

Vi tilbyder beboerne en hverdag, der er struktureret, forudsigelig, og hvor beboerne har noget at stå op til. Der tilbydes behandling, socialt samvær, fritidsaktiviteter samt uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder.

46
beboere
46
lejligheder
80
ansatte
Jelling Have
Bethaniavej 5
7300 Jelling

Kom og besøg os

Vil du høre mere eller besøge os, så ring for at aftale nærmere på telefon 75 87 10 96.

Tour de France kom forbi Jelling Have

Søndag d. 03.07.2022 kørte Tour de France feltet igennem Jelling og lige forbi Jelling Have. Der var stillet stillads op...

Vil du være med i socialpsykiatrien som vores nye kollega?

Ledige stillinger

En beboers oplevelse….

 

Jelling Have er uden tvivl det bedste sted, jeg indtil nu har været.

I de ti måneder jeg har boet her, har jeg reduceret mit misbrug markant. Før jeg kom her misbruget jeg mange stoffer dagligt og nu ryger jeg kun engang imellem.

For ti måneder siden, sov jeg det meste af dagen væk, men nu står jeg op kl. 9, og får noget ud af dagen. Jeg bruger de fleste dage i det kreative værksted, hvilket har været utrolig godt for mig og min mentale udvikling. Derudover er jeg guitarist og jeg nyder at være i musiklokalet én gang om ugen, – det giver mig en ro, jeg aldrig har oplevet før i mit liv.

Jeg kan altid gå til personalet, hvis der er noget jeg har brug for, selv hvis det bare er et kram eller bare at der er en hos mig.

Jeg har en følelse af forståelse, støtte og tryghed, hvilket for mig, er de tre vigtigste ting for at jeg har det godt.

Skrevet d. 24.09.20 af Alex Hundevadt.