fbpx

Presse

Her er det muligt at hente pressemateriale for OK-Fonden.

For yderligere information, kontakt venligst:

Presseansvarlig Birthe Vester
Tlf.: 22 96 32 97
Mail: bve@ok-fonden.dk

Tavshedspligt i personsager

OK-Fonden har tavshedspligt og må ikke videregive fortrolige og personfølsomme oplysninger om vores beboere. Derfor og af hensyn til borgerens retssikkerhed udtaler vi os ikke i konkrete sager.

Vi ønsker heller ikke offentligt at korrigere, videregive eller kommentere oplysninger om en borgers forhold. Det er et privat forhold at være beboer, eller have været beboer, på et af OK-Fondens tilbud eller på anden måde være en del af en sag hos os. Det betyder også, at vi hverken ønsker at be- eller afkræfte, at vi har en beboer/har haft en beboer. På den måde sikrer vi, at vi ikke indirekte siger noget om borgerens sociale situation, personlige forhold eller helbred.

Det er derfor afgørende for tilliden til os, at vi ikke kommenterer eller offentliggør oplysninger om en beboer. Det gælder også, selv om pårørende eller andre allerede har udtalt sig om beboeren til medier. Derfor medvirker vi ikke i interviews eller samtaler om en navngiven beboer. Det gør vi heller ikke, selv om et medie har fået gyldige fuldmagter.

Vi vil gerne fortælle om, hvordan vi overordnet tager os af vores beboere, men det gør vi kun, hvis det helt tydeligt fremgår, at vi ikke taler om en konkret sag.

Logo

Personer

Fotos

Kommunikationsmateriale