fbpx

Kort fortalt

Arresødal Slot er et bo- og behandlingssted for mennesker med psykisk sårbarhed med plads til 21 beboere fra 18 – 65 år. 

Arresødal Slot danner rammerne for et meningsfyldt og værdigt liv.  Vi tror på, at vores beboere kan komme sig helt eller delvist. Det er afgørende, at der er klare mål med indsatsen, og at Arresødal Slots metoder medvirker til at støtte beboeren i at mestre eget liv.  

Vi respekterer og sikrer beboernes medinddragelse og indflydelse på beslutninger om sig selv og om hverdagen på Arresødal Slot. Vi sikrer udvikling for beboerne ud fra deres ønsker, muligheder og individuelle handleplan. 

Hverdagen på Arresødal Slot er fyldt med aktivitet og fællesskab. Det er med til at danne grobund for fremtidige sociale netværk og en sund livsstil. Fællesskabet er desuden med til at skabe positive, sociale relationer til det omgivende samfund. 

21
beboere
21
lejligheder
29
ansatte
Arresødal Slot
Arresødalvej 100
3300 Frederiksværk

Kom og besøg os

Vil du høre mere eller besøge os, så ring for at aftale nærmere på telefon 23 42 04 43 .

Ledige stillinger

Mød Alexander S. og hør, hvad han fortæller om at bo på Arresødal Slot

Jeg er rigtig glad for stedet. Her er en rigtig god tone, når man snakker med personalet. Det vigtigste for...

Mød Cecilie

Det er vigtigt for mig at blive hørt. Ellers kan man godt føle, at man bare bliver placeret. Jeg synes,...

Mød Alexander A.

Mød Alexander A. Jeg er 29 år, og jeg flyttede ind på Arresødal Slot den 15. marts 2020.  Jeg har...

Mød Laura

Mød Laura Mine yndlingsaktiviteter er banko og lektiecafé. Det var en anden beboer, som fik mig i gang med banko. Vi skiftes...

Mød Cathrine og Mette

Mød Cathrine og Mette Cathrine Høyer Thomsen,social- og sundhedsassistent: – Det er den bedste arbejdsplads, jeg nogensinde har været på...