fbpx

Seniorbofællesskab på Mælkevej i Svenstrup, Slagelse KommuneOK-Fonden i samarbejde med Taarnborg Lokalråd og Slagelse Kommune taget initiativ til et nyt seniorbofællesskab på Mælkevej i Svenstrup.

Projektet omfatter 20-25 boliger i ét plan og et fælleshus, som bliver hjertet i seniorbofællesskabet. Bofællesskabet bliver placeret i smukke, grønne omgivelser i et nyt boligområde i den nordlige ende af Mælkevej.

I bofællesskabet har beboerne hver deres individuelle bolig og et fælleshus i midten. Når OK-Fonden bidrager til etableringen af nye seniorbofællesskaber, deltager de kommende beboere i et spændende, indledende arbejde omkring det fysiske og sociale miljø i bofællesskabet, så der skabes et fælles værdigrundlag og nye venskaber.

For at sikre den bedst mulige sammensætning i bofællesskabet, tages der hensyn til alder, køn, par og singler, når boligerne fordeles. På den måde sikrer man et godt og attraktivt aldersgennemsnit i gruppen – og mulighed for dynamisk udskiftning over tid.

Alle boliger i seniorbofællesskabet er pt. besat, men det er muligt at skrive sig på en interesseliste – hvis der skulle blive en bolig ledig.

Interesseliste

Boligstørrelse