fbpx
Dr. Anne-Marie Centret
Solbjerg Have 7
2000 Frederiksberg

Kom og besøg os

Vil du høre mere eller besøge os, så ring for at aftale nærmere på telefon 35 28 52 00.

Kort fortalt

Dronning Anne-Marie Centret er et hyggeligt plejecenter i Solbjerg Have, et attraktivt boligområde centralt placeret på Frederiksberg. På Dronning Anne-Marie Centret er beboerne i centrum, og vi engagerer os i beboernes dagligdag. Vi gør meget ud af at være et aktivt hus med mange aktiviteter i løbet af dagen og jævnlige arrangementer, fester og konkurrencer. Vigtige værdier for os er: glæde, værdighed, respekt, engagement og fællesskab.

98
beboere
98
lejligheder
140
ansatte

Kom og besøg os

Vil du høre mere eller besøge os, så ring for at aftale nærmere på telefon 35 28 52 00.

Mennesker, mad og måltider

“Mennesker, mad og måltider” er et udviklingsprojekt med fokus på, hvordan OK-Fondens plejehjem kan udvikle metoder, kultur og samspil med andre fællesskaber omkring måltider. Medarbejderne skal kunne støtte beboerne til at spise den mad, de har lyst til og behov for, så deres sundhed og livskvalitet øges.

OL på Frederiksberg

På Dronning Anne-Marie Centret venter vi ikke fire år på den næste – vi afholder De Olympiske Lege hvert år.

Meget mere end et drivhus

På Dronning Anne-Marie Centret har beboerne ønsket, at vi skal være mere selvforsynende, og idéen om et drivhus/orangeri er blevet drøftet flere gange. Nu bliver det til virkelighed! Og drivhuset kommer til at bidrage med meget mere end agurker og tomater.

Alle artikler.

Her finder du en oversigt over alle vores artikler.