fbpx

Om os

Velkommen

Betty Sørensen Parken er beliggende i naturskønne omgivelser på skrænten i Mølholm med en fantastisk udsigt over Vejle Fjord. Parken blev indviet i 2006 og består af centrets 36 boliger, 20 ældreboliger og 20 seniorboliger. Tanken bag Betty Sørensen Parkens boligform er et godt naboskab, – et liv, som leves individuelt og samtidig i fællesskab med mulighed for at danne netværk efter behov.

Holger Bagger Sørensen har skænket grunden. Boligerne er opført af OK-Fonden i samarbejde med Holger Bagger Sørensen og Vejle Kommune. Centret fungerer som omdrejningspunkt for de omkringliggende boliger. Beboere kan frit benytte hovedbygningens faciliteter i form af blandt andet møderum, aktivitetslokaler og restaurant. Udover at udføre visiteret pleje og praktisk bistand udbyder Betty Sørensen Parken tilkøb. Det vil sige serviceydelser mod betaling.

Individualitet og selvbestemmelse er grundværdier i den humanistiske tilgang til beboere på OK-Fondens center, Betty Sørensen Parken.

Organisationens tilgang til arbejdet er baseret på opfattelsen af, at vi er helt forskellige som mennesker. Også i den tredje alder. Medarbejderne på Betty Sørensen Parken ønsker derfor at imødekomme og fastholde beboernes forskellighed. Derfor vil medarbejderne i arbejdet altid gå til hver beboer individuelt.

Organisationens værdier og tilbud om tilkøb er blandt de elementer, som har gjort, at centret karakteriseres som nytænkende på ældreområdet.

Livet skal leves – hele livet

OK-Fonden er en non-profit omsorgsorganisation, som arbejder for, at mennesker kan forfølge deres drømme og leve livet – hele livet.

Ønsket om den enkeltes selvbestemmelse og tryghed er omdrejningspunktet, uanset livssituation, alder og helbred.

Vi arbejder for at opfylde vores vision ud fra fem værdier:

Ligeværdigt samarbejde

Vi møder mennesker med tillid. Vi ønsker at være velkomne – og at man føler sig velkommen hos os.

Høj faglighed

Vores indsats og resultater afspejler, at kvalitet er målet. Vi modtager kritik konstruktivt, fordi vi ønsker at udvikle og lære.

Plads til forskellighed

Vi kan lide, at der er højt til loftet. Vi tror på, at viljen til at lytte til hinanden og friheden til at se tingene fra forskellige vinkler giver de bedste resultater. Vi går sammen, men ikke i takt.

Familien er værdifuld

Vi værdsætter samarbejdet med familie og pårørende. Sammen gør vi, hvad der er muligt for, at det enkelte menneske kan fortsætte sine vaner og traditioner.

Æstetiske omgivelser

Vi gør os umage for at skabe omgivelser, som hver dag glæder både sanserne og sindet.

OK-FONDENs værdighedspolitik

Restaurant

Centrets restaurant er åben alle ugens dage for beboere og gæster. Maden kan nydes i restauranten med udsigt over Vejle Fjord eller blive leveret i eget hjem.

Der tilbydes morgenbuffetkl. 08.00 – 10.00
Middagen servereskl. 12.00 – 14.00
Aftenmenuen servereskl. 18.00 – 19.00

Hvorfor vælge Betty Sørensen Parken?

Kvalitet er individuelt. Som udbyder ønsker Betty Sørensen Parken at kendes på, at kvalitet defineres af  beboeren eller kunden.

Som udbyder handler det om at tilpasse sig beboernes, kundernes og pårørendes ønsker i dagligdagen. Det gælder, når det drejer sig om både serviceydelser og varer. Derfor er det, som udbyder, vigtigt at gå i dialog med beboer, kunde, pårørende og andre, som er en del af samarbejdet.


Bestyrelse

Betty Sørensen Parkens bestyrelse udgøres af:

  • Formand: Paul Erik Weidemann
  • Næstformand: Mikkel Schlüter Friis
  • Medlem: Lene Lyngsø
  • Medlem: Ulrik Ahrendt-Jensen
  • Deltager: Mikkel Damgaards
  • Chef for enheden Betty Sørensen Parken deltager også i bestyrelsesmøder.

Livets afslutning

OK-Fondens vision er, at Livet skal leves – hele livet.

Vi ved, at også livets afslutning er mindst lige så vigtigt at få tilrettelagt og taget hånd om. Præcis på den måde, det enkelte menneske eller familien ønsker det.

Derfor er livets afslutning en lige så væsentlig del af OK-Fondens fokus, som visionen om, at Livet skal leves – hele livet.

Vi vil meget gerne i dialog med hver enkelt beboer og familien om tilrettelæggelsen af den sidste tid.

Vi har gennem den seneste tid styrket vores medarbejderes faglighed og fokus på dette område betydeligt for at sikre størst mulig tryghed helt frem til livets afslutning – og for familien også tiden derefter.

Vi ved, at dette emne kan være svært at tale om og respekterer derfor, at “tiden skal være moden til det”,og at samtalen skal foregå “i de rigtige rammer”.

Giv derfor gerne udtryk for, hvordan vi skal tilrettelægge denne dialog sammen med jer.