fbpx

Kort fortalt

Vi er en selvejende institution, stiftet af Rotary i 1969, og vi blev friplejehjem i 2004. Vi har mange forskellige aktiviteter, som vores beboere er med til at planlægge. Vi elsker god mad og hyggeligt samvær. Vores værdigrundlag er baseret på værdighed og respekt for den enkelte beboers behov, liv og mening, samt engagement, fællesskab og glæde i samværet.

At bo på Himmelev Gl. Præstegård koster det samme som at bo på et kommunalt plejehjem.

54
beboere
52
lejligheder
70
ansatte
Himmelev Gl. Præstegård
Himmelev Sognevej 124
4000 Roskilde
Tlf.: 46302330

Kom og besøg os

Vil du høre mere eller besøge os, så ring for at aftale nærmere på telefon 46 30 23 33.  Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs vores seneste månedsblad, “Lysglimt”

Billard tager kegler

60 PLUS har været på besøg.

Fokus på økologi i madlavningen

Vi har fået sølvmedalje i økologi.

Boliger for Livet ved Himmelev Gl. Præstegård

Præstegårdshaven – et moderne boligområde med nye fællesskaber og en helt særlig tryghed

OK-Fonden arbejder for, at mennesker kan forfølge deres drømme og leve livet, hele livet. Ønsket om den enkeltes selvbestemmelse og tryghed er omdrejningspunktet, uanset livssituation, alder og helbred. Den vision bliver til virkelighed i nogle nyskabende og eftertragtede byggerier og byområder rundt om i Danmark i disse år. Et af de første er Himmelev Gl. Præstegård og Præstegårdshaven i Roskilde.

Ved at samle flere typer boliger skaber OK-Fonden nye og anderledes muligheder for fælles aktiviteter og samspil. Plejehjemmet og fleksible seniorboliger – de såkaldte ”Boliger for Livet” – er nærmeste naboer.

Se alle ledige stillinger i OK-Fonden