fbpx

Beboer

Livet på Himmelev gl. Præstegård

Vores plejehjem er netop – et hjem! For os er det lig med at skabe et hjem, hvor der er rart at være, hvor alle føler sig velkomne.

Hverdagen tilpasses efter den enkelte beboer. Kendskabet til livshistorien er fundamentalt vigtig, især ved de beboere, som er svært demensramte, og dermed har behov for, at hverdagen er særlig forudsigelig og så genkendelig som muligt.

På hvert stræde er der fælles opholdsarealer, hvor der er mulighed for at få en hyggesnak, læse avis, se TV, høre musik eller besøge frisørsalonen, hvor beboerne får ordnet hår.

Der er mulighed for at deltage i hjemmets faste aktiviteter samt de månedlige aktiviteter, som er bestemt af årstiden.

Det kan være udflugter ud i det blå i vores egen bil med et godt spisested som mål, at se på amerikanerbiler på havnen, Rotary-udflugter som der er mange af, den ugentlige indkøbstur hvor vi tager på torvet. Eller noget helt andet. Beboerne bestemmer og bliver derfor altid taget med på råd.

Det kan være hyggestunder hjemme, med kaffen på terrassen eller synge/ spille/danse-eftermiddage i Oasen eller andre af vores fællesområder.

Livets afslutning

OK-Fondens vision er, at Livet skal leves – hele livet.

Vi ved, at også livets afslutning er mindst lige så vigtigt at få tilrettelagt og taget hånd om. Præcis på den måde det enkelte menneske eller familien ønsker det.

Derfor er livets afslutning en lige så væsentlig del af OK-Fondens værdigrundlag som visionen om, at Livet skal leves – hele livet.

Vi vil meget gerne i dialog med hver enkelt beboer og familien om tilrettelæggelsen af den sidste tid.

Vi har gennem den seneste tid styrket vores medarbejderes faglighed og fokus på dette område betydeligt for at sikre størst mulig tryghed helt frem til livets afslutning – og for familien også tiden derefter.

Vi ved, at dette emne kan være svært at tale om og respekterer derfor, at “tiden skal være moden til det” og at det skal foregå “under de rigtige rammer”.

Giv derfor gerne udtryk for, hvordan vi skal tilrettelægge denne dialog sammen med jer.