fbpx

Om at bo her

Plejehjemmet er en selvejende institution under OK-Fonden. Vi har driftsoverenskomst med Odense Kommune. Det betyder, at det er visitationsafdelingen i kommunen, som kan visitere nye beboere til vores enhed, Gurli-Vibeke.

Vi anerkender, at nye beboere går fra kendte omgivelser hjemmefra til mere uvante omgivelser her hos os. Derfor gør ledelse og medarbejdere meget for, at dagligdagen skal være tryg og rar, så tilværelsen her går hen og bliver det, der er hjemmevant.

Vi har fokus på kvalitet i vores opgaveløsning, fokus på høj faglighed samt den enkelte beboer. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte beboers behov og ønsker.

Vores værdigrundlag er fundament i vores fælles indstilling til kerneopgaven til fordel for beboerne. Livet skal leves – hele livet.

26
beboere
26
lejligheder
27
ansatte
Gurli-Vibeke
Hannerupgårdsvej 35
5230 Odense M

Kom og besøg os

Vi ved, at familie og pårørende er af stor betydning. Derfor er det vigtigt for os, at både beboeren og de pårørende er trygge ved vores samspil. Vi vil derfor gerne i dialog allerede inden indflytning.

Med udgangspunkt i beboernes trivsel og respekt for, at det er deres hjem, vi fremviser, håber vi, I vil begynde med at besøge vores hjemmeside og se præsentationsvideoer der.

Når en kommende beboer så er blevet visiteret til Gurli-Vibeke af kommunens ansatte, er I velkommen til at aftale en rundvisning i huset.

Marte Meo

Der sker noget særligt, når vi anvender Marte Meo metoden systematisk i plejen og omsorgen til mennesker med demens. Med kameraet ser vi bag om demenssygdommen, hos den enkelte beboer og lærer at forstå det, beboeren ikke kan sætte ord på eller give udtryk for.

Her kan du se en film, som TVMidtVest har lavet i Herning kommune. Den afspejler, hvordan vi også arbejder med metoden i det daglige på Gurli-Vibeke og Dyruphus.

Magasinet Pleje har været på besøg

Hospitalsklovnen Lulu: Man bliver klog på mennesker, når man lige holder bøtte lidt

Kom indenfor

Én ros, der stikker ud: Det gør indstillingen endnu mere rørende

Se alle ledige stillinger i OK-Fonden

Demensramte får stor værdi af Lulu

Hjallese Avis har været på besøg.

“I gør Ninus-dage til Plys-dage”

OK-Fonden Dyruphus har vundet Fyens Sind-pris 2018. ...

En demensklovn lokker livsglæden frem

Det er så dejligt, at man kan se, at man kan hjælpe

Tre fleksjobbere fortæller om deres oplevelse, da de kom i job.

36 fleksjobbere gør en forskel

Alle artikler