fbpx

Huset

Gurli-Vibeke ligger smukt i det hyggelige Hunderup kvarter, tæt på Odense Å og Odense centrum. Området indbyder til daglige gåture med de mange gamle villaer omkring Gurli-Vibeke og å-stisystemet meget tæt på.

Gurli-Vibeke har den lokale børnehave og Hans Tausens Kirke tæt på, og ikke langt fra Hannerupgårdsvej ligger den nye Hunderup Skole, hvor vi har besøgsklasser, vi samarbejder med på tværs af generationer. Det giver grobund for fællesskab mellem institutionerne, som beboerne har stor glæde af.

Bygningerne, der rummer Gurli-Vibeke, er oprindelig Hunderup Gamle Skole, der i år 2004 blev ombygget og moderniseret til et nyt og funktionelt plejecenter med respekt for den gamle arkitektur.

Gurli-Vibeke lå tidligere i to gamle villaer (kaldet Gurli og Vibeke) på Linde Allé. De blev efterhånden utidssvarende, og i 2004 flyttede Gurli-Vibeke adresse og overtog Hunderup Gamle Skole efter en gennemgribende renovering og tilbygning til de eksisterende bygninger.

Boligerne er fordelt med 13 lejligheder på henholdsvis stueetagen og 1 sal. Hver etage rummer 9 toværelses lejligheder og 4 etværelses lejligheder. I kælderarealerne er der kontor, administration samt vaskeri og pedelkontor.

Alle beboere bor i deres egen lejlighed med eget badeværelse. Der er god plads til både sofa, lænestol og tv. De fleste beboere foretrækker at tilbringe det meste af deres tid i det store, åbne og hyggelige fællesrum, der udgør hjertet i hver afdeling, men det er også godt at kunne trække sig til sin egen lejlighed og særligt at kunne nyde besøg uden for mange forstyrrelser.

Fællesrummet indeholder både centralt placeret spisestue og opholdsstue samt mindre opholdsrum i hver ende af gangen, så man kan skabe mindre fællesskaber. Fra fællesstuen er udgang til en stor fællesterrasse på begge etager og udgang til den hyggelige gamle have.

På anden sal er der et fællesrum, som bruges til møder og andre arrangementer, og som også kan udlånes til beboerne og deres pårørende.