fbpx

Indflytning

Visitationen

For at komme i betragtning til en bolig på Gurli-Vibeke skal man have en demensdiagnose. Vi har som selvejende institution en driftsoverenskomst med Odense Kommune og det er visitationskontoret i kommunen, der visiterer til plejebolig i samråd med en demenskoordinator.

Vil du vide mere om Gurli-Vibeke, er du velkommen til at kontakte os om en samtale eller en velkomstbrochure, som kan besvare en lang række spørgsmål, hvis man står overfor en indflytning.

Det er individuelt, hvordan en indflytning forløber på den bedst mulige måde. Mange er utrygge ved de nye omgivelser, og selv om man har kendte ting med sig, er der ofte et savn til de nære pårørende. Det er mulighed for, at den pårørende sover sammen med beboeren de første nætter eller kommer en del på besøg Det aftales nærmere med plejepersonalet i forhold til, hvad der er bedst for den enkelte.

Vi opfordrer til, at man medbringer små kendte effekter, som har haft eller har stor betydning, og som kan være i en kasse. På den måde kan plejepersonalet få en dialog med beboeren omkring disse velkendte ting, så beboeren oplever større tryghed. Det er rigtig godt at have billeder og musik tilgængeligt i sin lejlighed.