fbpx

Mød Cathrine og Mette

Cathrine Høyer Thomsen,
social- og sundhedsassistent:

– Det er den bedste arbejdsplads, jeg nogensinde har været på . Der er en ånd og en glæde her, og jeg elsker at komme på arbejde! Vi kan være faglige sammen, vi kan være sårbare, vi kan være sjove, og vi har alle facetter i medarbejdergruppen.

– Det var selvfølgelig ikke noget, der bare skete fra dag ét. Det er noget, vi har skabt sammen. Vi ved, hvor vi har hinanden, og hvad kollegaerne kan. Jeg ved, at hvis jeg giver en opgave videre, så bliver den grebet, så jeg kan holde fokus på det, jeg skal.

– Jeg oplever en stor og blandet faglighed, som betyder, at vi kan favne bredere. Vi har ingen snævre faggrænser. Alle kan og må det hele (indenfor de regler, der gælder selvfølgelig), og når det er nødvendigt, hjælper vi hinanden. Vi kan vidensdele, så man hele tiden kan lære og blive klogere. Det gør også, at jeg selv bliver styrket. Det er fedt at opleve hele tiden at få bygget ovenpå sin faglighed.

– Fællesskabet med kollegaerne og med beboerne giver mig arbejdsglæde. Og så er vi jo heldig at arbejde sådan et flot sted, omgivet af smuk natur. Vi får god mad hver dag, det har også noget at sige.

Mette Søndergaard Lassen, udviklingssygeplejerske:

– Som medarbejder er jeg glad for at have indflydelse og for at have tætte kollegaer. Jeg syntes, det var rigtig spændende at komme hertil i 2019. Det var også et helt nyt sted dengang, og det betyder, at man er med i et pionerarbejde og etablering af et arbejdsfællesskab. 

Jeg har dannet min egen profil som udviklingssygeplejerske, og det er megaspændende, når man kommer med erfaring.

– Jeg har prøvet rigtig mange ting, men har valgt at lande her, i det private. Her har jeg fundet et sted, hvor jeg kan sammenfatte de ting, jeg godt kan lide. Jeg oplever mulighed for en større ansvarsbevidsthed, og at kollegaerne er her som et tilvalg. Det har stor betydning i en sektor, hvor vi i så høj grad bruger vores menneskelige kunnen.

– For at gøre det bedste for både beboere og kollegaer, så er det afgørende med refleksion, for hvis du ikke er reflekterende, så lærer du ikke af dine fejl. Det er det, der skaber en høj faglighed her hos os . Vi kan komme til orde og sige det, vi tænker og mener, men vi skal også stå til ansvar på den måde, at man skal have sin argumentation i orden, og det skal bygge på faglighed .

– At blive stimuleret til at se dine kompetencer – og stadig være menneske, altså være autentisk – det er noget, der batter! Og det skal man gøre i et trygt fællesskab.