fbpx

Job hos os

Er du SSA eller SSH og er du interesseret i et job hos os, så send en SMS til Tine på 26 12 05 75, så aftaler vi, hvornår vi kan snakkes ved om mulighederne.

Som medarbejder på OK-Fonden Lystoftebakken får du gode rammer for at løse kerneopgaven, som dagvagt arbejder du kun hver 4. weekend og får en række medarbejderfordele som sundhedsforsikring og rabat på fitnessmedlemsskab.

Mød medarbejderne

Sabine Serwin (SSA) og Mette Thygesen (SSH), der arbejder i de beskyttede boliger fortæller, at det har en enorm værdi for dem, at de har mange gode samtaler med beboerne og har tid til at skabe en god relation til dem.

Vi støtter beboerne i at kunne selv

“Hvis du selv kan hente din morgenmad, så skal du – afsted med dig. Nogle gange giver vi beboerne et lille skub, men de bliver faktisk glade for alt det, de selv kan.” sådan siger Sabine Serwin. Det faglige navn for denne tilgang er netop rehabilitering.

Mette Thygesen: “Vi kan give beboerne de små skub, fordi vi har skabt en relation til dem. Vi kender dem og vi sparrer med vores kollegaer om beboernes situation og behov. Vi samarbejder og vi engagerer os i vores arbejde.”

Ellen, der bor på Lystoftebakken, er på en kort gåtur sammen med Mette for at dufte til krydderurter og blomster.
Rainer, der er beboer i de beskyttede boliger, hjælper til at med passe have og drivhus. Han er med til at skabe fællesskab blandt beboerne.

Stærk faglig tilgang

Orangeriet er mødestedet på Lystoftebakken. Et miks af plejehjemsboliger og beskyttede boliger betyder, at der er flere beboere, der har ressourcer til at sætte noget i gang. Her har Agnes bagt croissanter, Rainer har sørget for kaffe på kanden, og alle er velkomne til at kigge ud til formiddagskaffe. Her er kvalitet- og udviklingssygeplejerske Michael på kort visit.

Enhedschef Tine Bau Jørgensen om ledelsen på Lystoftebakken

Værdier som ledetråd

Afdelingsleder Karin fortæller, hvad det betyder at arbejde i en værdibåret organisation.

Fraklip 😉