fbpx

Naviger din fremtid på STU Høng Erhvervsskole 

På STU Høng Erhvervsskole sætter vi kursen for at styrke dine personlige, sociale og faglige kompetencer. Bliv pilot på dit eget liv, og styr mod dine drømme og mål.  

Personlig udvikling  

Vi tilbyder skræddersyede forløb, hvor du gennem samtale – forløb, praktikker og værksteder får mulighed for at udforske og udvikle dine talenter og interesser.  

Fællesskab & faglighed  

Vi værdsætter fællesskabet højt både i det daglige og ved at lave fællesarrangementer og tage på ture sammen. Vi har linjefag som Medie & Event, Motor, Mekanik & Service, samt Håndværk & Design. Derudover kan du dyrke interesser som fx sport og musik eller være med i studiegrupper, om særlige emner, der har din interesse.  

Bo på din skole 

Hvis du overvejer at bo samme sted som du tager din STU, er dette også en mulighed. Høng Erhvervsskole er et midlertidigt botilbud §107 for unge med særlige behov samt psykiatriske problemstillinger.  

Du vil i din tid på Høng Erhvervsskole tilegne dig dagligdags færdigheder, der vil give dig kompetencer og mod på at flyve ud i egen bolig. 

Som STU-elev er det muligt at lave en bo-praktik, hvor du af – prøver at bo på Høng Erhvervsskole.  

Er du interesseret i at høre mere om Høng Erhvervsskole, så kontakt os. Høng Erhvervsskole Kulbyvej 9 4270 Høng Telefon: 40 85 20 32 E-mail: 174.hoeng@ok-fonden.dk 

Brug dine håndværkstalenter på Motor, Mekanik & Service 

Bliv en del af et praktisk og håndgribeligt læringsmiljø på Motor, Mekanik & Service-linjen hos STU Høng Erhvervsskole.  

Opnå praktisk erfaring:  

Er du til arbejde med hænderne og ikke bange for at blive beskidt? Vores linje fokuserer på motorlære og servicering af biler, cykler, værktøj og maskiner. På linjen kan du også få erfaring med ejendomsservice-opgaver.  

Sikkerhed og Miljø:  

Vi lægger stor vægt på sikkerhedsregler og et godt arbejdsmiljø. På værkstedet lærer du at arbejde ansvarligt og professionelt. 

Praktikmuligheder:  

For at give dig den bedste praktiske erfaring, vil vi i løbet af din tid på STU udforske praktikmuligheder, der matcher dine interesser inden for værkstedsområderne, Vælg Værksted & Servicelinjen – og få håndværksmæssig erfaring 

Udfold din kreativitet med Medie & Event 

Dyk ned i den spændende verden af medieproduktion og eventplanlægning på Medie & Event-linjen hos STU Høng Erhvervsskole. Bliv en del af et kreativt team, der arrangerer inspirerende events som fx Special Skills. 

Praktiske medieprojekter:  

Få hands-on erfaring med videoproduktion, fotografering, lysopsætning og podcasting. Lær om filmiske virkemidler og brug dine evner til at skabe indhold, der fanger på fx sociale medier.  

Event Management:  

Tag del i planlægning og afvikling af diverse events. Du vil komme til at arbejde med alt fra markedsføring og sociale medier til fotografering og videoproduktion.  

Udvikling af kompetencer:  

På Medie & Event-linjen udvikler du vigtige faglige, sociale og personlige kompetencer. Disse færdigheder forbereder dig til fremtidige praktikophold, ansættelser eller videreuddannelse. Bliv en del af Medie & Event – og lad din kreativitet blomstre 

Dyrk dine interesser med Sport, træning, musik og meget mere 

Udforsk interessefag som sport og musik eller vær med i en studiekreds, der gør dig klogere på din omverden.  

Kom i form med Sport & Træning.  

Vi tilbyder et sjovt og aktivt Sport & Trænings-modul. Uanset sæsonen, er vi aktive! Nyd udendørs boldspil og cykling om sommeren, og indendørs sport som bordtennis, fitness og bold – spil om vinteren. Vores aktiviteter er åbne for alle, uanset erfaringer eller fysisk niveau.  

Oplev musikkens glæde og stressreducerende kraft. 

Uanset om du er nybegynder eller øvet, er der plads til dig. Vi tilbyder individuel undervisning i instrumenter som guitar, bas, trommer og keyboard. Sammen spiller vi coversange og, hvis stemningen er til det, også egne sange. Det handler ikke om perfektion, men om glæden ved musikken.  

Forstå din omverden  

Bliv en aktiv og nysgerrig opdagelsesrejsende i de emner, der former vores samfund og din fremtid. Vi har mulighed for at lave mindre studiegrupper, der dykker ned i emner inden for samfund, politik, kultur mv.  

Det vil også være muligt at op – kvalificere dine skolefaglige evner i bl.a. dansk, engelsk og samfundsfag. Få mulighed for at dyrke dine interesser – og gør det i et trygt fællesskab