fbpx

Dyruphus kort fortalt

Dyruphus er en selvejende institution under OK-Fonden, og vi har driftsoverenskomst med Odense Kommune. Det betyder, at det er visitationsmedarbejdere i Odense Kommune, der visiterer nye beboere til enheden.

Ledelse og medarbejdere gør meget for, at dagligdagen skal være så tryg og rar som mulig, selv om det ikke er de vante omgivelser, nye beboere kender fra deres tidligere liv hjemmefra.

Vi har fokus på kvalitet i opgaven med omsorg, skarpt blik på høj faglighed, og vi har øje på den enkelte beboer. Vi tager altid udgangspunkt i det enkelte menneskes behov og ønsker, så vore beboere kan leve livet – hele livet.

27
beboere
27
lejligheder
27
ansatte
Dyruphus
Faaborgvej 355-361
5250 Odense SV

Kom og besøg os

Familien har stor betydning, når man bor på plejehjem. Det er vigtigt for os, at både beboeren og de pårørende er trygge ved vores samspil. Vi vil derfor gerne i dialog allerede inden indflytning.

Med udgangspunkt i beboernes trivsel og med respekt for, at det er deres hjem, vi fremviser, håber vi, I vil begynde med at besøge vores hjemmeside og se præsentationsvideoerne der.

Når man er visiteret i kommunen, er man som kommende beboer og pårørende velkommen til at aftale en rundvisning i huset.

Marte Meo metoden

Hos OK-Fonden Odense arbejder vi med Marte Meo metoden. Marte Meo metodens filosofi er, at tage udgangspunkt i positiv kommunikation, samspil og samvær mellem mennesker, hvorved trivsel fremmes. Læs mere her

Én ros, der stikker ud: Det gør indstillingen endnu mere rørende

Marte Meo – en ny trivselskultur

Marte Meo-metoden hjælper til at forstå behovet hos mennesker med demens, så medarbejdere og pårørende kan handle efter det.

Filmen viser, hvordan det foregår, når vi bruger metoden.

 

Dyruphus og Gurli-Vibeke er en del af OK-Fonden, hvor vi på tværs af 15 plejehjem arbejder med at udvikle vores demensfaglighed og samarbejdet med de pårørende til beboere med demens. I OK-Fonden har vi samtidig frisat ledelse og metodefrihed, og i Odense benytter vi blandt andet Marte Meo-metoden til at skabe trivsel, både for beboere og medarbejdere.

 

Se filmen her.

Magasinet Pleje har været på besøg

Hospitalsklovnen Lulu: Man bliver klog på mennesker, når man lige holder bøtte lidt

Demensramte får stor værdi af Lulu

Hjallese Avis har været på besøg.

Et eksempel på Marte Meo

Der sker noget særligt, når vi anvender Marte Meo metoden systematisk i plejen og omsorgen til mennesker med demens. Med kameraet ser vi bag om demenssygdommen, hos den enkelte beboer og lærer at forstå det, beboeren ikke kan sætte ord på eller give udtryk for.

Her kan du se en film fra Herning kommune, der afspejler, hvordan vi arbejder med metoden i det daglige på Gurli-Vibeke og Dyruphus.

Se alle ledige stillinger i OK-Fonden

“I gør Ninus-dage til Plys-dage”

OK-Fonden Dyruphus har vundet Fyens Sind-pris 2018. ...

En demensklovn lokker livsglæden frem

Det er så dejligt, at man kan se, at man kan hjælpe

Tre fleksjobbere fortæller om deres oplevelse, da de kom i job.

Alle artikler