Velkommen

Her på plejecentret Dreyershus er det vigtigt, at beboerne kan forfølge deres drømme og leve livet – hele livet. På Dreyershus kan vi, med OK-Fonden i ryggen, sørge for, at den enkelte beboers ønske om selvbestemmelse og tryghed er omdrejningspunktet i vores virke. Uanset beboerens livssituation, alder og helbred.

Nøglemedarbejdere

På Dreyershus arbejder forskellige faggrupper som sygeplejersker, fysioterapeuter, husassistenter, ernæringsassistenter, aktivitetsmedarbejder, kontorassistenter osv. Alle er med til at gøre en forskel. Vi trækker hver dag i arbejdstøjet for de beboere, som bor på Dreyershus. De beboere skal have den hjælp og de oplevelser, der gør, at de føler, at de lever livet. Også når livet af og til er svært.

På Dreyershus er en ledergruppe, som består af to afdelingsledere og en chef. OK-Fondens værdier er omdrejningspunktet i deres ledelse. Ledergruppen er synlig i hverdagen.

Mad og køkken

Tilberedning af mad foregår i boenheden i vores syv køkkener. Måltiderne er blandt dagligdagens højdepunkter. Beboerne og medarbejderne spiser sammen og skaber det centrale grundlag for boenhedens sociale velbefindende.

Det varme hovedmåltid spises til aften, hvor appetitten er størst. Maden giver en naturlig mæthed, som især giver demente en roligere aften.

Boenheden har sin egen fælles husholdningskasse, der afholder udgifter til husholdning og øvrige ønsker, som beboerne er blevet enige om.

Kolding Kommune: Meget velfungerende plejecenter

Kolding Kommunes tilsyn har været på besøg for at sikre sig, at alt kører, som det skal på Dreyershus. Det er tilsynets samlede vurdering, at Dreyershus Plejecenter er et meget velfungerende plejecenter med engagerede medarbejdere og ledelse, som fokuserer på, at borgernes hverdagsliv på stedet tilrettelægges ud fra deres individuelle og forskellig artede præmisser.

Tilsynet vurderer, at plejecentret til fulde lever op til Kolding Kommunes kvalitetstandarder og vedtagne serviceniveau og leverer pleje, omsorg og praktisk hjælp med god faglig kvalitet.

Bestyrelse

Formand for bestyrelsen: Michael Brostrøm.

Næstformand for bestyrelsen: Eva Lunding Olsen.

Medlem af bestyrelsen: Ulrik Ahrendt-Jensen.

Medlem af bestyrelsen: Harry Sørensen.

Medlem af bestyrelsen: Erik Demant.

Chef for enheden Dreyershus, Hanne Lise Hansen, deltager i bestyrelsesmøder.

Livets afslutning

OK-Fondens vision er: Livet skal leves – hele livet.

Vi ved, at også livets afslutning er mindst lige så vigtigt at få tilrettelagt og taget hånd om. Præcis på den måde, det enkelte menneske eller familien ønsker det.

Derfor er livets afslutning en lige så væsentlig del af OK-Fondens fokus som visionen om, at Livet skal leves – hele livet.

Vi vil meget gerne i dialog med hver enkelt beboer og familien om tilrettelæggelsen af den sidste tid.

Vi har gennem den seneste tid styrket vores medarbejderes faglighed og fokus på dette område betydeligt for at sikre størst mulig tryghed helt frem til livets afslutning – og for familien også tiden derefter.

Vi ved, at dette emne kan være svært at tale om og respekterer derfor, at tiden skal være moden til samtalen, og at den skal foregå i de rigtige rammer.

Giv derfor gerne udtryk for, hvordan vi kan tilrettelægge denne dialog sammen med jer.