fbpx

Aktiviteter

En af de grundlæggende tanker med Betty Sørensen Parken er at skabe mulighed for at mødes i forskellige sociale sammenhænge og benytte centrets tilbud. Beboere i parken skal kunne være en del af det sociale netværk og det gode naboskab.

I Betty Sørensen Parken anses det for værdifuldt at tage del i livets daglige gøremål og aktiviteter. Derfor planlægges de forskellige aktivitetstilbud af beboere og personale i fællesskab, hvor pårørende, frivillige og andre interesserede byder ind med idéer og en hjælpende hånd.

Pårørende, gæster og beboere i ældre og seniorboliger er meget velkomne til nedenstående arrangementer. Kaffe, brød ol. betales i forbindelse med arrangementet – henvendelse til sekretær, køkken eller plejepersonalet.

Aktivitetskalender Juli

Aktivitetskalender Juni

Der tages forbehold for ændringer, se skærme ved hovedindgang og i restaurant.

På hverdage fra kl. 08.30 til 10.30 er der morgenmadshygge i “Det muntre køkken” med mulighed for:

  • En hyggestund med andre beboere
  • At tilberede egen morgenmad
  • At deltage i dagens “DMK-aktivitet”

Centret tilbyder ikke dagcenter eller traditionelle terapitilbud. I stedet arrangeres aktiviteter og tilbud i forhold til beboernes interesser og ønsker. Aktiviteter foregår såvel inde som ude. Aktiviteter kan for eksempel være bankospil, fysisk træning, gymnastik, busture, samværsgrupper, sang og musik, udflugter samt shoppeture. Aktivitetstilbuddene planlægges af beboere og personale i fællesskab Pårørende, frivillige og andre interesserede opfordres til at byde ind med idéer og en hjælpende hånd.

Beboere planlægger aktiviteter

Beboere er med til at tilrettelægge og stå for de aktiviteter og tilbud, der finder sted i centerbygningen. At skabe mulighed for at beboerne kan tage del i livets daglige gøremål anses i Betty Sørensen Parken for at være af stor værdi.

Centret tilbyder ikke dagcenter eller traditionelle terapitilbud. I Betty Sørensen Parken arrangeres aktiviteter og tilbud i forhold til beboernes interesser og ønsker. Aktiviteter foregår såvel inde som udenfor centret.

Aktiviteter kan for eksempel være bankospil, træning, gymnastik, busture, samværsgrupper, sang og musik, udflugter samt shoppeture. Endvidere holdes der en gang om måneden gudstjeneste på centret for beboere og andre. Aktivitetstilbuddene planlægges af beboere og personale i fællesskab Pårørende, frivillige og andre interesserede opfordres til at byde ind med idéer og en hjælpende hånd.

Frivillige

En uundværlig del af aktivitetslivet i Betty Sørensen Parken er de frivilliges indsats. De frivillige tilknyttet Betty Sørensen Parken er med til at skabe uforglemmelige oplevelser såvel i dagligdagen som ved større arrangementer.

Aktiviteter, som finder sted med frivilliges hjælp, tæller blandt andet sang og kaffe i centrets restaurant, busture, gymnastik, gudstjeneste samt gåture i vore naturskønne områder.

Indenfor de senere år er antallet af frivillige tilknyttet Betty Sørensen Parken vokset betydeligt. En prisværdig udvikling, som har bevirket, at vi har valgt at styrke konceptet,  “Betty Sørensen Parkens frivillige”, med en koordinator, der bl.a. agerer bindeled mellem de frivillige og Betty Sørensen Parkens medarbejderstab.

Ønsker du, såvel gæst som pårørende i huset, at tilbyde dig som frivillig, er du meget velkommen til at henvende dig til Betty Sørensen Parkens kontor.

Plet – vores kære besøgshund

Vi er så heldige at have en kær besøgshund i huset.

Når Plet gæster os, bringer det altid stor glæde.