fbpx

Restaurant

Centrets restaurant er åben alle ugens dage for beboere og gæster. Maden kan nydes i restauranten med udsigt over Vejle Fjord eller blive leveret i eget hjem.

Middagkl. 12.00 – 14.00
Aftenkl. 18.00 – 19.00

Menuplan uge 27

Menuplan uge 28

Menuplan uge 29

Menuplan uge 30

Ønsker beboere på centret at få middagsmaden serveret om aftenen, er der også mulighed herfor.

Forudbestilling af mad kan ske på tlf.: 7660 8103.

Et udpluk fra restaurantens menukort
Dagens hovedret80,00 kr.
Dagens hovedret søn- & helligdage100,00 kr.
Dagens dessert/forret50,00 kr.
Snitter – 4 stk.75,00 kr.
Luksus smørrebrød – pris efter størrelse fra30,00 kr.
Tapas uden friskbagt brød fra120,00 kr.
Tapas med friskbagt brød fra150,00 kr.
Hjemmebagt rugbrød – nybagt man & fredag35,00 kr.
Hjemmebagt franskbrød30,00 kr.
Hjemmebagte boller 5 stk. 20,00 kr.
Hjemmebagte boller 10 stk. 30,00 kr.
Drikkevarer
Sodavand20,00 kr.
Øl25,00 kr.
Kande isvand15,00 kr.
Snaps 2 cl.25,00 kr.
1 glas husets hvid eller rødvin50,00 kr.
1 flaske husets hvid eller rødvin250,00 kr.

Til hverdag & fest

I en travl hverdag er restaurantens tapasanretning “to go” nemt og lækkert.

Det er muligt at tilkøbe vores friske og hjemmebagte surdejsbrød.

Kurser & arrangementer

Restauranten tilbyder afholdelse af familiefester, middagsselskaber, receptioner og andre sociale arrangementer i centrets unikke lokaler med udsigt over Vejle Fjord.

Centret kan huse op til 40 spisende gæster og tilbyder alt fra “suppe, steg og is” til mere utraditionelle menuer. Menu og bordopstilling aftales –ønsker efterkommes videst muligt.

Menuer, enkeltbestillinger samt komplette middagsløsninger leveres ligeledes ud af huset. For nærmere information og evt. besøg kontakt tlf. 7660 8100.

Restauranten tilbyder bl.a. smagfulde højbelagte smørrebrød, der selvfølgelig også findes i vegetariske varianter. Det er muligt at nyde maden i restauranten eller bestille som “to go”.

Fokus på dysfagi

Ligesom en blodprop eller blødning i hjernen kan give lammelser i arm og ben, kan den forårsage lammelser og føleforstyrrelser i mund og svælg – også kaldet dysfagi. Dysfagi kan også bevirke, at man mister lysten til at spise og kan påvirke det sociale fællesskab.

I Betty Sørensen Parken har vi stort et fokus på dysfagi. Vi ønsker at kunne tilbyde mennesker med dysfagi den samme lækre og nærende kost som alle andre beboere og gæster. Blandt køkkenpersonalet prioriteres tiden på at uddanne og dygtiggøre sig på dysfagi-området højt. I samarbejdet med plejepersonalet arbejdes der på at integrere dysfagi-kosten som en naturlig del af alle måltider.

Kilde: https://www.hjernesagen.dk/om-hjerneskader/foelgevirkninger/dysfagi