fbpx

Om os

Velkommen

Velkommen til vort hjem, hvor nærvær, hjertevarme og respekt for det enkelte menneske vægtes højere end noget andet.
Her er aktiviteter for enhver smag, udflugter, sang og musik. Mere end noget andet er her plads til en meningsfuld hverdag, hvor vi kommer hinanden ved, og hvor livsglæden kan strømme frit.
På OK-Fonden Lotte spiser vi sammen, hygger, griner og ser frem imod dagen i morgen. Når overskuddet eller kræfterne ikke helt slår til, så hjælpes vi ad og støtter hinanden.

Mennesket i centrum

På OK-Fonden Lotte er mennesket, relationer og trivsel i centrum, og det er igennem hverdagen eller den daglige praksis, at vi gør det, vi tror på. Målet er, at såvel personale som beboere skal have det godt.

Lotte er en del af OK-Fonden, som er en nonprofit-organisation. OK-Fondens formål er altså ikke at skabe formue. Fonden er hverken bundet af politiske eller religiøse interesser. Vi arbejder for at forbedre forhold og livskvalitet for vores beboere både her på Lotte og på fondens mange andre enheder i landet.


Gerthi Deden: ”Det bedste plejehjem nord for ækvator”

Mad og Køkken

Vi elsker god mad

Vi kan lide god mad på Lotte, og vi hygger os med at spise sammen. Til måltiderne samles både personale, beboere og de pårørende, når de har lyst. Så kommer vi rigtigt hinanden ved. At spise sammen styrker de sociale relationer, og på OK-Fonden Lotte spiser vi den mad, vi allerbedst kan lide. Her spares ikke på fløden.

På OK-Fonden Lotte har vi eget produktionskøkken. I køkkenet er der ansat uddannede kokke og ernæringsassistenter. Maden bliver tilberedt fra bunden og af årstidens råvarer. Køkkenet ligger i stueetagen i vores dejlige hus, og medarbejderne kan træffes på hverdage fra klokken 07.30 til 17.30. I weekenden er det fra klokken 10.30 til 17.30. 

Alle er meget velkomne til at kigge forbi eller ringe til køkkenet på telefon 33 21 20 29.

OK-Fonden Lottes køkken producerer alle måltider til husets 60 beboere. Endvidere står køkkenets medarbejdere for forplejningen til husets årlige fester og højtider plus i forbindelse med kurser. Køkkenets mål er, at give OK-Fonden Lottes beboere en sund, nærende, velsmagende og indbydende mad. På denne måde sikrer vi, at sundhed og livskvalitet styrkes.

Når en beboer har fødselsdag, bestemmer fødselaren menuen. Der kan bestilles lagkager mod betaling. Der kan også bestilles forplejning til gæster.

Plads til individualitet og leverpostej til morgenmad

Vi er allesammen forskellige. Derfor har vi også også forskellige ønsker og behov, når det kommer til maden. Den forskellighed skal der være plads til på Lotte. Derfor lægger vi stor vægt på at lytte til hver enkelt beboers særlige ønsker. Vi prøver så vidt muligt at imødekomme dem i det daglige. I praksis betyder det, at vi har beboere, der får tre halve med leverpostej til morgenmad og andre, der ikke kan leve uden et stykke med røget laks.

Medarbejdere

Det er bestyrelsen og OK-Fonden Lottes chef, Helle Bagger, som har ansvaret for beboernes trivsel. Hun har ansvaret for, at beboerne i det daglige på OK-Fonden Lotte får den pleje og omsorg, de har ønske om og behov for. Helle Bagger har også et øje på OK-Fonden Lottes administrative og økonomiske anliggender.

Afdelingssygeplejerske, sygeplejefaglig leder og uddannelsesansvarlig: Kristian Husted Afdelingsleder og leder for fysioterapi, aktivitet og rengøring: Neel Sass Petersen
Administration: Janie Christensen
Arbejdsmiljørepræsentanter: Yeliz Aksoy
Køkkenchef: Helle Bagger
Personalet sikrer, at livsglæden bliver ved med at strømme frit på Lotte. Medarbejdernes vedholdenhed, engagement og omsorg er drivkraften i det daglige arbejde. Den store indsats udgør den puls, som fortsat driver os frem og understøtter troen på det, vi gør. Derfor er personalet også det uvurderlige guld på Lotte.

Bestyrelse:

  • Formand for bestyrelsen: Paul Erik Weidemann.
  • Næstformand for bestyrelsen: Mikkel Schlüter Friis.
  • Medlem af bestyrelsen: Ulrik Ahrendt-Jensen.
  • Deltager: Mikkel Damgaards
  • Chef for enheden deltager også i bestyrelsesmøder.

Jan, pedel: “Det er en super god arbejdsplads, hvor arbejdet giver mening hver eneste dag. Vi har nogle fantastiske beboere og skønne medarbejdere. Jeg går glad på arbejde“‘

Tilsyn
Tilsynsrapport 2022 Kommunalt tilsyn

Tilsynsrapport 2020 Kommunalt tilsyn

Tilsynsrapport 2020, Ældretilsyn, Styrelsen for Patientsikkerhed

Livets afslutning

OK-Fondens vision er, at Livet skal leves – hele livet.

Vi ved, at også livets afslutning er mindst lige så vigtigt at få tilrettelagt og taget hånd om. Præcis på den måde, det enkelte menneske eller familien ønsker det.

Derfor er livets afslutning en lige så væsentlig del af OK-Fondens værdigrundlag som visionen om, at Livet skal leves – hele livet.

Vi vil meget gerne i dialog med hver enkelt beboer og familien om tilrettelæggelsen af den sidste tid.

Vi har gennem den seneste tid styrket vores medarbejderes faglighed og fokus på dette område betydeligt for at sikre størst mulig tryghed helt frem til livets afslutning. Og for familien også tiden derefter.

Vi ved, at dette emne kan være svært at tale om. Derfor respekterer vi, at tiden skal være moden til det. Vi er klar over, og at denne samtale skal foregå i de rigtige rammer.

Giv derfor gerne udtryk for, hvordan vi skal tilrettelægge denne dialog sammen med jer.