fbpx

Huset

OK-Fonden Egå består af tre fløje med hver 24 boliger. Boligerne er placeret med direkte adgang til caféområdet. Alle fløjene har egen spisestue med anretterkøkken, pejsestue og en tv-stue med mulighed for hyggeligt samvær.

Boligerne er ét-rums, store og lyse med skråt loft, som giver en flot rumlig oplevelse af boligen. Her er mulighed for at indrette sig præcist, som man ønsker.

De store vinduespartier med brede vindueskarme giver plads til billeder, potteplanter osv. Fra hver bolig er der direkte udgang til egen terrasse og fælles gårdhave.

Der er tekøkken med køkkenvask og et lille køleskab.

Alle boliger har eget stort badeværelse med ovenlys, bruser og vaskemaskine/tørretumbler.

Til hver bolig hører to mobile garderobeskabe på hjul.

Husets gangarealer er lyse og inspirerende med udsmykning, der byder på oplevelser for beboere, pårørende og medarbejdere, som færdes på gangene.

Plejehjemmet, OK-Fonden Egå er bygget i 2012. Hjemmet er beliggende i Egå lidt nord for Aarhus. OK-Fonden har bygget plejecentret sammen med Aarhus Kommune og indeholder 72 boliger med tilhørende servicearealer. Bygningen indeholder blandt andet café, wellness-faciliteter, fysioterapi og produktionskøkken.

Fakta om

For at kunne bo på OK-Fonden Egå er det en betingelse, at du er visiteret til en plejebolig i din hjemkommune.

Hvis I er et ægtepar, som ønsker at flytte i plejebolig sammen, skal begge være visiteret. I vil få hver sin bolig her, når I begge er visiteret.

Du er velkommen til at kontakte os for et besøg med henblik på rundvisning og nærmere information.