fbpx

Ledige stillinger

Danske Care er en del af OK-Fonden. OK-Fondens formål er at skabe velfærdsløsninger, der giver værdi for mennesker og for samfundet som helhed. Vi har løbende ledige stillinger hos både Danske Care og OK-Fonden – og som en samlet enhed kan vi tilbyde dig både faste stillinger og vikarstillinger i store dele af landet. 

Du kan komme med en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske, social- og sundhedsassistent (SSA) og/eller social- og sundhedshjælper (SSH), men vi kan også tilbyde dig at blive en del af vores team, selvom du ikke har en sundhedsfaglig baggrund. Det vigtigste er, at du besidder empati og omsorg for andre samt har en stærk lyst til at gøre en forskel for et andet menneske. Vi ønsker at ansætte de bedste – uden hensyn til alder, køn, etnicitet. 

Du vil altid modtage den relevante oplæring og uddannelse inden start. Hvis du udelukkende søger vikararbejde, kræver vi dog, at du har tidligere erfaring indenfor området. Når du søger en stilling, efterspørger vi altid en ren straffeattest.  

Job hos Danske Care 

Se ledige stillinger HER – Opret en profil HER . Så kontakter vi dig, når der kommer en stilling, der passer på din profil.

Handicaphjælperne er vores ambassadører udadtil. Det er hjælperne, der hver eneste dag året rundt sikrer, at borgerne modtager den hjælp, de har brug for. Derfor er det vigtigt for os, at vi altid matcher en borger med den rigtige hjælper. En hjælper som har de rette faglige og menneskelige kompetencer, det kræver at varetaget jobbet, og som samtidig har en god kemi med borgeren. 

Hjælperens primære opgave er at fungere som borgerens ”ekstra” arme og ben. Det indebærer oftest personlig pleje og hjælp med praktiske opgaver i hverdagen. Din arbejdsplads er oftest i borgerens eget hjem, og du får derfor en tæt relation til den enkelte borger og sandsynligvis også borgerens nærmeste pårørende. Fordi du bliver en del af borgerens privatsfære, er det særlig vigtigt, at du udviser situationsfornemmelse og fleksibilitet. Vi ønsker, at borgeren – via dig – får den rette hjælp til at skabe den bedst mulige hverdag – hver dag. 

Løn- og ansættelsesforhold 

Alle ansatte bliver ansat efter gældende overenskomst. Dette gælder uanset om din stillingsbetegnelse er handicaphjælper, sygeplejerske, social- og sundhedshjælper (SSH), social- og sundhedsassistent (SSA), vikar, ledsager m.m. Du er velkommen til at kontakte os angående en snak om dine jobmuligheder på tlf.: 4759 2033 eller sende en e-mail til info@danskecare.dk. 

Job hos OK-Fonden 

OK-Fonden driver et hospice, 11 psykiatriske bo- og behandlingssteder, to socialøkonomiske virksomheder og 16 plejecentre landet over – med flere på vej. Derudover har OK-Fonden opført og administrerer 1.300 boliger, blandt andet godt 500 boliger fordelt på 30 seniorbofællesskaber. OK-Fonden beskæftiger ca. 2500 medarbejdere.

Vi er sygeplejersker, sosu’er, pædagoger, terapeuter, kokke, håndværkere mv. Fælles er vi arbejder alle for, at ”Livet skal leves – hele livet.” Vi ønsker at ansætte de bedste til vores ledige stillinger – uden hensyn til alder, køn, etnicitet.

Se ledige stillinger hos OK-Fonden her