fbpx

Om Danske Care

Danske Care bygger bro mellem kommuner/regioner og de borgere, der er blevet godkendt til at få en offentlig hjælpeordning. Vi tilbyder hjælpe- og støtteordninger for mennesker, der har brug for hjælp og omsorg i deres eget hjem på grund af grund af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse.  

Danske Care har 17 års erfaring med at rekruttere og ansætte handicaphjælpere samtidig med, at vi administrerer BPA-ordninger, handicaphjælperordninger og ledsagerordninger.  

I januar 2021 blev Danske Care en del af OK-Fonden. Danske Cares ydelser er fortsat de samme og med tiden vil nye muligheder blive implementeret.  

OK-Fonden er en non-profit omsorgsorganisation, som arbejder for, at mennesker kan forfølge deres drømme og leve livet – hele livet. 

I de kommende år opfører OK-Fonden projektet ”Boliger for Livet”, som er en række seniorbofællesskaber og seniorboliger, der indrettes, så borgerne kan have det samme hjem resten af deres liv – også selvom man med tiden får brug for hjælp og omsorg. OK-Fonden og Danske Care vil dermed kunne tilbyde pleje til beboerne i disse boliger. Også OK-Fondens plejehjem har med Danske Care fået mulighed for at løse specialiserede sygeplejeopgaver omkring beboere med særlige, individuelle plejebehov.  

Hvis du ønsker en dialog, eller du har en konkret opgave, du ønsker hjælp til, kan du kontakte os her.