fbpx

Beboer

På Baeshøjgård har vi har skabt en kultur, hvor der ikke er noget der skal overstås, – sådan er det ikke med livet.

Beboere og medarbejdere lever dagliglivet sammen, og vi vægter et kærligt, venligt og tålmodigt miljø.

Det forventes, at alle på Baeshøjgård, medarbejdere, beboere, og pårørende udviser en imødekommende adfærd over for hinanden, og taler et sprog med respekt for den enkelte.

Som beboer på Baeshøjgård er det vigtigt at få lov til at bevare sit selvværd og sin identitet. Derfor vægter vi og tager udgangspunkt, i hjælp til selvhjælp.

På Baeshøjgård vægtes høj grad af medbestemmelse og medindflydelse. Det er vigtigt for os, at man som beboer bevarer sine vaner og traditioner. Eksempelvis bestemmer man selv, hvornår man vil op, og hvornår man vil i seng. Spisetiderne er fleksible, der er altid mad i huset. Der er mulighed for at søge fællesskabet eller eget selskab.

Vi vægter højt, at de fælles måltider foregår i en rolig og familiær atmosfære. Vi elsker besøg, og nyder at have gæster.Imidlertid kræver det koncentration og fokus at spise sammen for rigtig mange af vores beboere. Derfor har vi brug for fred og ro under måltiderne. Vi beder derfor om at man undgår at komme på besøg midt i måltidet.