fbpx

Om os

Et privat plejehjem

Enhver ældre, der bliver godkendt til en plejebolig eller et plejehjem i sin kom­mune, kan vælge at søge plads på et friplejehjem. Det koster det samme som at bo på et tilsvarende kommunalt plejehjem.

OK-Fonden samler plejehjemmet, et seniorbofællesskab og flek­sible ”Boliger for Livet” i samme boligområde. På den måde skaber OK-Fonden nye og givende muligheder for fælles aktiviteter og samspil med det omkringliggende samfund.


Skøn beliggenhed og moderne boliger

OK-Fondens Bavne Ager ligger i naturskønne omgivelser i gåafstand til Gil­leleje, havnen og Gilleleje Hovedgade. Der er blot 300 meter til den lille lokalstation, Fjellenstrup, hvorfra man kan tage toget til Gilleleje eller den lidt længere tur gennem Gribskov til Hillerød.

Plejehjemmet er indrettet med 72 plejeboliger og fællesfaciliteter med blandt andet dagligstuer, spisestuer, wellnessrum og café. Plejehjemmet har sit eget køkken, så der tilberedes frisklavet mad til alle måltider.

Boligerne har alle eget badeværelse, et soveafsnit og opholdsrum. Der er to størrelser boliger på henholdsvis 63 og 68 kvadratmeter hvoraf 36 til 40 kvadratmeter udgør selve boligen. Det resterende areal indgår i husets fællesarealer.

Ledelse:

Inge Fjordside er chef for enheden.

 • Formand for forretningsudvalget: Paul Erik Weidemann.
 • Næstformand for forretningsudvalget: Mikkel Schlüter Friis.
 • Medlem af forretningsudvalget: Ulrik Ahrendt-Jensen.
 • Mikkel Damgaards deltager i udvalget.
 • Inge Fjordside deltager i udvalget.

Hjemmelavet mad

Vi kerer os om maden og måltidet. Vi går op i, at de mennesker, der bor hos os, spi­ser godt og rigtigt. Og nok.

Vi er bevidste om måltidernes store betydning for livet på et plejehjem. God mad er grobund for følelsen af hjemlighed, gode sociale oplevelser, fysisk bedst muligt helbred, nattesøvn og livslyst. Derfor prioriterer vi, at medarbejderne har den rigtige, faglige viden om mennesker, mad og måltider.

Maden skal i maven for at give næring og glæde. Lækker og sund mad til­beredt af gode råvarer og serveret med omtanke skaber appetit. Derfor skal måltiderne være oplevelser, der taler til sanserne.

Som værter ved måltiderne gør vi, hvad vi kan for at skabe god stemning. Uanset om det er hverdag eller fest, inde eller ude.

Vi prioriterer årstidens råva­rer. Meget gerne økologiske. Vi insisterer på hjemmelavet mad, som er fremstillet i egne køkkener.

Tilkøb i OK-Fonden

Vores vision er, at ”Livet skal leves – hele livet”. Mennesker, som bor hos os, bestemmer selv, hvordan livet skal leves. Tilkøb er en mulighed, som betyder, at du kan fortsætte dine vaner eller forsøde dit liv præcis, som du selv ønsker det.

Listen herunder er eksempler på tilkøb til inspiration:

 • Ledsagelse – for eksempel til lægebesøg, tandlæge, kiropraktor, besøg hos familie, indkøb, kirkegang, koncerter, sportskampe, rejser, ridning, svømning, cafébesøg, gåtur, cykeltur.
 • Kæledyr – for eksempel rengøring af fuglebur, hjælp til hundeluftning, dyrlægebesøg.
 • Praktiske opgaver – for eksempel hovedrengøring, vask af gardiner, specialvask (fx uld), opsætning af lamper, tv og lignende, malerarbejde, havearbejde, reparation af tøj, samling af møbler, flyttehjælp.
 • Mærkedage – for eksempel planlægning og afholdelse af fest, reception, mindehøjtidelighed.
 • Wellness – for eksempel spabad, massage, ekstra personlig pleje (for eksempel ekstra oprulning af hår, hårvask, fodbad), frisør, fodpleje.
 • IT og økonomi – for eksempel betaling af regninger, budgetlægning, hjælp til mails, bestillinger over nettet, installering af computer, telefon og tablet.
 • Indkøb – for eksempel friske blomster, øl, vin og spiritus, fastfood, snacks, gaver, tøj, møbler.
 • Mad og drikke – for eksempel kaffe og hjemmebagt kage eller et måltid mad til egne gæster, mad ud af huset.

Hvis du ønsker varer eller serviceydelser, OK-Fonden ikke kan levere, formidler vi gerne kontakt til andre
lokale leverandører, som vi har tillid til.