fbpx

Nyhedsbrev 5

NYT PLEJEHJEM I HORNBÆK, ”HORNBÆKHAVE”, MAJ 2021

Stor aktivitet på byggepladsen

Der er stor aktivitet på byggepladsen, så byggeriet kan blive færdigt inden sommerferien.
Udvendigt på bygningerne udestår kun nogle enkelte finisharbejder, og indvendigt arbejdes der med færdiggørelse, indenfor alle bygningsfagene.
Anlægsgartneren er også i fuld sving med at få færdiggjort arealerne rundt om bygningerne, både belægninger og beplantning.

Plejehjem med masser af kvalitet

Byggeriet udføres i materialer af høj kvalitet og langtidsholdbare byggematerialer. Specielt kan fremhæves at både bygningsfacader- og tag, udføres i naturskifer, som er et bæredygtigt materiale, som har ekstremt gode egenskaber mod vejr og vind. Skifer har en lang levetid og lave driftsomkostninger. Skiferen skæres direkte ud af klippen og håndkløves med hammer og mejsel. Det er således et af verdens mest miljøvenlige materialer.
Arkitekterne har kombineret tag og facade med det samme materiale, naturskifer, hvilket giver et smukt og tidløst udseende, hvor detaljerne fremhæves.
Til sidst skal det nævnes, at kunstner Malene Bach har færdiggjort sin kunstinstallation/bænk i haven, som vi desværre endnu ikke har kunne indvie, pga. corona restriktionerne.

Tidsplan

Der er aflevering af byggeriet inden sommerferien 2021 og bygherrerne bruger derpå sommeren på at indrette huset med gardiner, møbler mv., så der kan ske en veltilrettelagt og god indflytning for beboerne, forventeligt i august måned.

Vil du vide mere?
Du kan finde mere information om projektet på OK-Fondens hjemmeside