fbpx

Nu glæder Gerda sig til at flytte på Hornbækhave

Bøgehøjgård skal i begyndelsen af 2020 flytte til nye rammer på Halfdan Rasmussens Vej. Her er det nye plejehjem, der får navnet Hornbækhave ved at blive opført.

Byggeriet er nu ved at være så langt, at man kan danne sig et indtryk af, hvordan rummene bliver fordelt og kommer til at se ud. Der er indrettet en prøvebolig, hvor det er muligt at se, hvordan indretningen kommer til at være.

Gerda fik set sit nye hjem

“Skal jeg fortælle dig noget? Jeg har ikke lyst til at flytte herover.” – Sådan møder jeg Gerda, inden hun er kommet så langt ind i, hvad der skal være hende nye hjem.

Med lidt besvær kommer hun med hjælp fra pårørende op på 1. sal, hvor prøveboligen er. Der er endnu ikke installeret elevatorer.

Rollatoren kører lidt ujævnt over den bare beton og ledninger udgør en særlig forhindring.

Prøveboligen ligger endda et trin oppe, da gangen endnu ikke er i det rette niveau. Det lykkes, atter med lidt hjælp, at komme op og ind.

Gerda orienterer sig i den store lyse bolig, hvor der er højt til loftet og de store vinduespartier lader den smule lys, der er på en efterårsdag, skinne ind.

Skabene bliver undersøgt. Toilettet og bad bliver inspiceret.

Gerda kommer og sætter sig på sin rollator nær den franske altan. “Det er meget bedre, end jeg troede! Her tror jeg godt, at jeg kan bo.”, kvitterer hun.

Læs mere om projektet