fbpx

Søvang

Her er fire udslusningsboliger for psykisk handicappede, som er tilknyttet OK-Centret Enghaven cirka 75 meter væk i Søvind ved Horsens.

Lige ved siden af OK-Centret Enghaven ligger de fire boliger tiltænkt psykisk sårbare medmennesker. Beboerne er aldersmæssigt fra i 20’erne til i 50’erne. Bebyggelsen har parkeringsplads til hver bolig.

”Før det første spadestik her, var der bare græsmark”, siger pedel Knud Jensen, som både arbejder på OK-Fonden Enghaven og i forbindelse med bofællesskabet Søvang i Søvind.

Fakta

Antal beboere: 4

Antal lejligheder: 4

Boligerne er alle på 54,5 kvadratmeter i nettoareal. Dertil kommer for hver lejlighed en terrasse på ni kvadratmeter. Beboerne kan anvende terrassen til havemøbler, tørresnor, kolde sodavand osv.

Ventelisten administreres af OK-Centret Enghaven.

Fællesareal

Beboerne har, udover bolig og terrasse hver især, til deling et areal på 39 kvadratmeter med sofabord og sofa til kortspil, en sludder, en kop te osv.

Nærmiljø

Brugsen ligger cirka 400 meter væk, og til pizzeriaet er der omkring 300 meter.

Busstoppestedet er henved 200 nede ad gaden. Bussen fra Søvind kører mod Aarhus, Horsens og Odder. Fra Søvang er de 12 kilometer til Horsens og 18 kilometer til Odder.