fbpx

Søparken

Her på Glyngøre-spidsen er der under 100 meter til en dukkert i vandet. Her er 200 meter til præstegården, her er nok med frisk luft og 700 meter til brugsen.

”Det bedste ved at bo i seniorbofællesskabet er, at man på en gang bor sammen med mange og samtidig har sin egen lejlighed”. På den vis forklarer formand for seniorbofællerne, Bodil Riisgaard, hvorfor det er her, hun har valgt at bo. ”Vi udfører ikke personlig pleje for andre beboere, men det er hyggeligt at hjælpe hinanden ved at tage medicin med fra apoteket og for eksempel hjælpe med at installere naboens TV”, siger hun.

Aktiviteter

”Den første i hver måned har vi fællesmøde med kaffe”, siger formanden. På sådan et møde diskuteres alt fra udendørsbeplantning til datoen for julekomsammen. ”En gang hver måned har vi fællesspisning, hvor vi skiftes til at lave mad i hold. Madholdet er altid ansvarlig for at holde fælleshuset rent og pænt. Det er også madholdet, der sørger for, at flaget kommer standsmæssigt til tops”, fortæller Bodil Riisgaard.

Der er fast kortspil mandag eftermiddag i fælleshuset.

Bodil Riisgaard er formand for seniorbofællerne i Søparken.

Ansvarlig for ventelisten er Margaretha Harring. Hvis du vil skrives på ventelisten til en bolig i fællesskabet, kan du ringe til Margaretha på 40 47 57 17. Margaretha er næstformand i bofællesskabet.

Ekstraordinære aktiviteter

”I december pynter vi altid fælleshuset op til jul og holder hvert år fælles julefrokost. Julemåneden byder også på æbleskiver og glögg.

Om sommeren tager bofællerne altid på dagsudflugt. ”I august var vi på Fur og spise”, fortæller formanden.

”Vi er glade for vores dejlige, fælles udendørsarealer, men vi køber os altså til havehjælp”

”Boligerne er funktionelle. Her er for eksempel ingen dørtrin”, fortæller Bodil Riisgaard. Derfor er det nemt at komme omkring med både kørestol og støvsuger.