fbpx

Velkommen

I naturskønne Nykøbing Sjælland ligger OK-Fondens seniorbofællesskab Søkanten. Her er sø, skov og havn tæt på.

På bar mark blev Søkanten bygget i 2001 og stod færdig første september. I dag er parcelhuse skudt op nær seniorbofællesskabet.

Her ligger 16 boliger opført som bebyggelse for seniorer. Alle boliger er handicapvenligt indrettet med egen have med terrasse. Til boligerne er der fælles grønne arealer samt veldisponeret fælleshus med gæsteværelse.

”Der er nogle stykker, der kører i biografklub en gang om måneden”, fortæller formanden for bofællesskabet. ”Vi hjælper hinanden med at holde fællesarealerne fine. Dog er det en 86-årig kvinde, der ordner bedene løbende. Hun holder sig i gang ved også at gå til gymnastik og stavgang”.

Bestyrelse

Formand:
Erling Finn Torp Jensen
Mail erling.jensen2512@gmail.com
Tlf. 28 15 05 72

Næstformand:
Kirsten Kaarup

Kasserer:
Iris Nyborg

Ansvarlig for ventelisten:
Bjørn Pedersen
Mail odspejs@privat.dk
Tlf. 20 98 57 67

Fakta

Antal beboere: 20

Antal lejligheder: 16

Her er boliger på 62, 64, 75, 85 og 90 kvadratmeter.

Aktiviteter

”Enkelte beboere laver fællesspisning, og vi har julefrokost og påskefrokost hvert år. den 31. december mødes vi i fælleshuset om eftermiddagen og ønsker hinanden godt nytår”, fortæller Erling Jensen.” Hvert år første september holder beboerne fødselsdag for bofællesskabet, hvor beboerne fik nøglerne til boligerne på datoen første september i 2001. Torsdag står den nu til dags på billard for dem, der har lyst, og første onsdag i måneden er der pigedag med kaffe. Alle faste beboermøder bliver holdt i fælleshuset.

”Når man bor i et hus, kender man jo faktisk ikke rigtigt naboerne. Her kender vi hinanden rigtig godt. Det er dejligt”, siger formand for seniorbofællesskabet Søkanten, Erling Jensen . ”Her er det hele. Vi bor så skønt er sted, at vi om vinteren er cirka 6000 indbyggere og om sommeren henved 20.000”.