fbpx

X Factor-vinder på plejehjem

Der var vrikken i takt til musikken, der var store smil og en til flere tårer i øjenkrogene, da Linda Andrews sang som en lille engel for beboerne, medarbejderne og naboerne på plejehjemmet Arendse og Helenes Minde i København forleden. Med på guitar havde vinderen af X Factor i 2009, Linda Andrews, den dygtige guitarist, Flemming Danielsen.

I påsken havde direktør Eva Lunding Olsen nemlig sagt ja til, at organisationen Uncover kunne sende sangere og musikere rundt til OK-Fondens enheder for at bringe glæden frem udendørs, når pårørende og venner ikke måtte besøge beboerne i den spirende forårssol.

”Dette samarbejde mellem Uncovermusic og OK-Fonden var en unik mulighed for at skabe glæde for både beboere og medarbejdere og samtidig støtte den trængte musikbranche, så musikerne kom ud og optræde. Disse små koncerter udtrykker virkelig, at Livet skal leves – hele livet” siger Eva Lunding Olsen.

Udover Arendse har musikken, leveret af andre musikere, lydt i Enghaven i Horsens, Dreyershus i Odense, Hansted Kloster i Horsens, i Frederiksværk på Arresødal Slot, hos alle på Jelling Have og 12-13 andre steder. Enkelte enheder har måttet udsætte den udendørs musik på grund af blæst.

Oplev Lindas eget nummer her med den velvalgte og hjertegribende, titel ”Never gonna let you down”. Mød også beboerne og en håndfuld medarbejdere, som fik et tiltrængt lille musikalsk afbræk fra værnemidler og virussnak.