fbpx

Rejsegilde på Boliger for Livet

I 23 graders sensommervarme var der rejsegilde på nye 12 ”Boliger for Livet” ved Himmelev Gl. Præstegård i Roskilde. De seks nye seniorboliger i stueetagen har terrasse, mens de seks øverste har altan. Der er indflytning senest første april 2021. Og medarbejdere og beboere på plejehjemmet glæder sig til samspillet med de kommende naboer.

”Vi er rigtig glade for, at vi her kan præsentere Boliger for Livet i fuldt format. Det er en vision, vi har arbejdet hen imod gennem flere år. Boliger for Livet er seniorboliger, man kan flytte ind i, mens man har et godt og velfungerende liv – og blive boende i, indtil man ikke skal være her mere. Boligerne er indrettet fleksibelt, så de kan tilpasses den enkeltes livssituation, også hvis der opstår behov for hjælp og pleje”, sagde Ulrik Ahrendt-Jensen, administrerende direktør i OK-Fonden.

Derefter fulgte en markering af en kunstgave til plejehjemmet. Journalist Jørgen Harboe har foræret Himmelev Gl. Præstegård et nyt værk af Peter Brandes – en smuk glasmosaik til sparummet på første sal. Den kan nydes, mens man ligger i spabadet, når himmellyset oplyser den om dagen. Og så har den en ”hemmelig” finesse. Om natten, når himmellyset svinder, tændes en svagt lysende glasplade på indersiden, så den kan ses af dem, der færdes ude i mørket.

Og så var der naturligvis noget koldt at drikke og en pølsevogn til lejligheden.