fbpx

Seniorbofællesskabet på Getsøvej, Nykøbing Sj.Odsherred Kommune og OK-Fonden har taget initiativ til etablering af en nyt seniorbofællesskab med ca. 24 boliger i det smukke område ved Getsøvej i Nykøbing Sjælland øst for vandtårnet.

Seniorbofællesskabet opføres som almene lejeboliger.

Boligerne opføres i forskellige størrelser med fokus på tryghed og tilgængelighed.

Centralt i bebyggelsen ligger fælleshuset, hvor beboerne i hverdagen kan mødes om fælles samvær og aktiviteter.

Seniorbofællesskabet er forbeholdt aldersgruppen over 50 år uden hjemmeboende børn.

Projektet har i en periode været åbent for tilmelding, og rigtig mange har skrevet sig på interesselisten.

OK-Fonden har ud fra tilmeldingerne sammensat en beboergruppe, der nu deltager i det videre arbejde med projektet – og som i 2023 kan flytte ind i de nye boliger. I første omgang har vi taget hul på et workshopforløb, der indgår i processen med at få tegnet et projekt og finde en entreprenør, der kan opføre byggeriet. Vi regner med at selve byggeriet starter i foråret 2022.

Beboergruppen er sammensat med fokus på at skabe en god gruppe med en blanding af singler og par, med balance mellem kønnene og med en passende aldersspredning.

Indimellem sker det, at enkelte deltagere i beboergrupperne melder sig ud undervejs i processen. Sker det, vil vi forsøge at finde nye deltagere fra interesselisten, der passer til gruppens sammensætning.

Det er derfor fortsat muligt at skrive sig på interesselisten i skemaet på denne side, hvis man har lyst til at flytte i seniorbofællesskab og har mod på at engagere sig i projektet og sine kommende naboer.

Interesseliste

Boligstørrelse