fbpx

Job på Bavne Ager

Hold mig opdateret

Du kan være med helt fra starten i opbygningen af et levende plejehjem.  Vi går nye veje. Ikke altid i takt, men altid sammen, så beboere, familie, venner og kollegaer kan forfølge deres drømme og ”leve livet – hele livet”.

Højt til loftet – og plads til forskellighed
På Bavne Ager skal vi turde drømme og tænke anderledes, om det så er en fiskekutter, svævebane eller campingvogn i baghaven, bare det giver mening for beboerne. Vi skal have mod til at gå lidt mod strømmen og give beboere, familie og kollegaer plads til at realisere gode idéer og drømme, som giver livsglæde og livskvalitet. Bavne Ager er beboernes hjem!

Et aktivt liv og levende liv
På Bavne Ager skal ”Livet leves – hele livet”, og derfor arbejder vi rehabiliterende, så vi forebygger og styrker fysisk og psykisk. Der, hvor vi kan, skal vi inddrage i store og små gøremål i hverdagen. Selvom man er ramt af demens og måske er ved at være oppe i alderen, kan man godt have en levende hverdag med aktiviteter, gå-ture, motion og bevægelse på og udenfor Bavne Ager. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Et godt og sanseligt liv
På Bavne Ager gør vi os umage for at skabe omgivelser, som glæder sanserne og sindet. Maden og måltidet spiller en stor rolle, og som beboer skal man spise godt på Bavne Ager. Lækker mad der smager og dufter, tilberedt af gode råvarer og serveret med omtanke.

Bavne Ager er et helt nyt, lækkert hus med egen café og med fællesstuer med temaer, som kan tale til forskellige menneskers livshistorier og interesser. Fx havestue, biograf, sysselstue, bibliotek, kontor, jagt, fiskeri, jazz … Vi gør, hvad vi kan, for at beboerne kan holde fast i foretrukne vaner og traditioner.

Tværfaglighed og omsorg
For at skabe det gode liv Bavne Ager skal den plejefaglige kvalitet være helt i top. Vi tror på, at samspillet mellem faggruppernes kompetencer og forskellige vinkler giver bedre omsorg. Når vi arbejder tværfagligt, løser vi mange udfordringer og forebygger akutte tilstande og indlæggelser. På Bavne Ager skal vi have et indgående kendskab til hinandens kompetencer og viden, så vi kan træffe de bedste beslutninger for vores beboere.

Vi tror på dig – og hinanden!
Vi tror på dig, din dømmekraft, faglighed, viden og erfaring. Vi ved, at engagerede kollegaer kan skabe en kultur og hverdag, hvor beboernes selvbestemmelse, tryghed og livsglæde er omdrejningspunktet. Vi tror på, at for at vi kan være der for vores beboere, så skal vi være der for hinanden. På Bavne Ager skal vi sammen skabe det gode arbejdsmiljø, ledelse, samarbejde og kollegaskab.

På Bavne Ager gør vi noget særligt ud af, at det skal være et godt sted at arbejde.
Vi tilbyder personalegoder blandt andet sundhedsordning, medlemskab af Fitness.dk, Tivoli-kort og mulighed for madordning.

Vi lover, at det er så godt, som det lyder. Send os en ansøgning og fortæl lidt om, hvordan du mener, at du kan bidrage. Vi glæder os til at høre fra dig

Vil du gerne vide lidt mere, så ring til os på 33 85 45 00.

Med venlig hilsen
Inge Fjordside, chef på Bavne Ager

Job