fbpx

Nyt om OK-Fondens bestyrelse

1. december 2022

OK-Fonden er blandt Danmarks største velfærdsleverandører, og organisationen udvikler sig hele tiden. Som en del af den udvikling udvides OK-Fondens bestyrelse 1. december 2022 med Torben Laurén, tidligere vicedirektør og sundheds- og omsorgschef på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet i Frederiksberg Kommune.  

Samtidig overtager Cristina Lage posten som næstformand efter Michael Brostrøm, der fortsætter som bestyrelsesmedlem. Cristina Lage har været medlem af OK-Fondens bestyrelse siden september 2021. Cristina Lage er økonom med 30 års erfaring fra topjob i den finansielle sektor, servicesektoren og mediebranchen, blandt andet i ISS og på TV2, og fra en lang række bestyrelsesposter.   

Paul Erik Weidemann, formand for OK-Fondens bestyrelse: 

”Det er en fælles national udfordring at sikre fremtidens pleje og omsorg. Vi kan kun løfte opgaven med at skabe fremtidens velfærdsløsninger ved, at private og offentlige leverandører arbejder tæt sammen. Med rokaden og de nye kompetencer i bestyrelsen, kan OK-Fonden stå endnu stærkere, både som medspiller på samfundsplan, som leverandør til kommunerne og for de mennesker, som vi tager os af.”  

Cristina Lage, næstformand for OK-Fondens bestyrelse: 

”Det mest slående for mig i bestyrelsesarbejdet i OK-Fonden har været, at værdigrundlaget gennemsyrer alt omsorgsarbejde på enhederne, funktionerne i OK-Huset og bestyrelsens tanker om fremtidens tilbud til borgerne. Det er meningsfuldt arbejde, og det forpligter. 

Når jeg nu skal fortsætte som næstformand, og i store sko efter Michael, ser jeg frem til at være en del af formandskabet på min måde. Der ligger mange udfordringer forude. Fagligheden i bestyrelsen er høj, og værdigrundlaget kitter det hele sammen. Det er betingelsen for at yde kvalitet fra den højeste hylde. At få lov til at være med der er for mig et privilegium.” 

 

Torben Laurén, medlem af OK-Fondens bestyrelse: 

”Jeg brænder for udvikling af velfærdsstaten og kender OK-Fonden, som er inde i en rigtig spændende udvikling, fra et meget konstruktivt samarbejde og godt værdigrundlag, som også udleves i praksis. Jeg synes, det er vigtigt, at en stærk offentlig velfærdsstat suppleres af stærke private tilbud. Og så skal vi i de her år løse en vanskelig, men også interessant udfordring i forhold til rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Jeg ser meget frem til at bidrage til fremtiden på baggrund af mine erfaringer fra 25 år i det regionale og 12 år i det kommunale sundhedsvæsen.” 

 

De øvrige medlemmer af OK-Fondens bestyrelse er Jacob Birkler, filosof og tidligere formand for Det Etiske Råd, Anne-Mette Winther Christiansen, skoleleder og tidligere medlem af Folketinget og Michael Brostrøm, tidligere adm. direktør for OK-Fonden.