fbpx

Ny direktør i OK-Fonden Danske Care

Den 1. marts 2022 bliver Asger Madsen (t.h.) ny direktør i OK-Fonden Danske Care. Asger er oprindeligt uddannet i modebranchen og har efterfølgende været selvstændig i en årrække. Han kommer fra en stilling som chefkonsulent i Danske Care, hvor han har været en del af ledelsen siden 2014. Tidligere direktør, Henrik Lund (t.v.), skifter til en stilling som udviklingschef i Danske Care. Henrik Lund startede Danske Care tilbage i 2004 og solgte 1. januar 2021 virksomheden til OK-Fonden.

Asger Madsen, direktør, Danske Care:

– Jeg ser meget frem til den nye udfordring. Sammen med den øvrige ledelse i OK-Fonden, vil vi udnytte de nye muligheder og skabe synergi med OK-Fondens øvrige tilbudsvifte. Målet er, at Danske Care i endnu højere grad bliver den virksomhed indenfor vores felt, som både borgerne og hjælperne vælger. Vi kan i OK-Fonden i fremtiden tilbyde attraktive uddannelsesmuligheder for vores hjælpere, så vi til stadighed kan sikre høj faglighed i arbejdet hos borgerne.

Henrik Lund, udviklingschef, Danske Care:

– Jeg er utrolig stolt af Danske Care, hvor vi er i dag, og hvor vi sammen skal hen i fremtiden – og jeg glæder mig til rejsen med Asger ved roret. Danske Care har nu været en del af OK-Fonden et års tid, og i forløbet har jeg kunne mærke, at jeg i højere grad har et ønske om at bruge min tid på at udvikle virksomhedens service overfor borgerne, så de får endnu mere selvbestemmelse og tryghed i hverdagen.

Ulrik Ahrendt-Jensen, adm. direktør, OK-Fonden:

– Jeg glæder mig til vores fortsatte samarbejde i OK-Fonden. Med Asger som ny direktør og Henrik med ansvar for udvikling har Danske Care styrket ledelsen og taget et spændende og vigtigt skridt fremad