fbpx

Solen tittede frem, flaget var hejst og glæden stor, da Midgårds beboere fik overdraget nøglerne til deres nye boliger. For uden praktikken med nøglerne og de mange flyttekasser blev der tid til at fejre dagen med rødvin på den fælles tagterrasse.

Forud for indflytningen har de kommende bofæller mødtes regelmæssigt og taget del i tilblivelsen af bofællesskabet. De har dels haft indflydelse på de fysiske rammer og dels talt sig frem til et fælles værdigrundlag og planer for naboskabet og fremtiden. 

Seniorbofællesskabet Midgård har til huse i en moderne karrébebyggelse på Friggsvej lige overfor Farum Bytorv. Det er bygget i to og tre etager med tagterrasse, afskærmet gårdrum, 142 kvadratmeter fælleshus og kort af stand til indkøb og offentlig transport. 

Hvis du er mindst 50 år, ikke har hjemmeboende børn og er interesseret i en bolig, kan du kontakte Jette Adolphsen på telefon 20 65 98 69 eller Kirsten Sunekær, 21 70 57 98. Du kan også skrive til seniorbofællerne på kontaktmidgaard@gmail.com

Indflytning i seniorbofællesskabet Midgård i Farum