fbpx

OK-Fonden Egå søger nye kolleger – måske er det dig?

Vi søger sosu-assistenter og sygeplejersker til nattevagt.

Vil du arbejde et sted, hvor du og dine kære selv har lyst til at bo en dag?

OK-Fonden Egå er et hjem for 72 beboere, hvor livet leves – hele livet. Vi er kendt for at være et hjem med livskvalitet og en meningsfuld og aktiv hverdag, hvor respekten for menneskets egne ønsker og behov står forrest. Det lykkes vi kun med fordi arbejdsmiljøet, trivslen og fagligheden er i top. Det samme er de fysiske rammer. Vi bor i et lyst og indbydende hus med moderne faciliteter omgivet af grønne områder. Som ny kollega hos os, får du en mulighed for at få en stilling, hvor du vil glæde dig til at komme på job.

Kollegaer, der løfter i flok

På plejehjemmet Egå ved vi, hvor vigtigt kollegaskabet er for at hverdagen fungerer. En af dine nye kollega er Helena på 39 år, som også er social-og sundhedsassistent og demensvejleder. Helena har arbejdet 6 år hos os, og bor i nærområdet sammen med sin familie. Helena oplever, at der en sund kultur på plejehjemmet Egå, som også er nem at komme ind i som ny kollega: ”Jeg synes, vi er gode til at give hinanden konstruktiv feedback, som vi vokser af, og fordi vi kender hinanden godt og er trygge, så kan vi også godt sige, når vi har en lidt dårlig dag”. Helena er generelt glad for den positive tilgang, som vi har til hinanden: ”Vi er gode til at tænke i løsninger frem for begrænsninger. Vi tager tit tingene med et smil, og ingen går og dunker hinanden i hovedet, hvis man laver en fejl”. Helena oplever et stærkt kollegialt fællesskab!

Du kan møde flere af dine nye kommende kollegaer og høre dem fortælle om stillingen og Egå hér:

Udvikling af nye kompetencer

Vores chef hedder Lotte, og hun vægter kompetenceudviklingen højt. Fokus på udvikling af kompetencer var også en af grundende til at Helena søgte job på plejehjemmet Egå. Helena ønskede at tillære ny viden, kompetencer og få mere ansvar: ”Der kommer altid ny viden og nye områder. Den udvikling kan medføre et pres, hvis ikke den prioriteres, og det er vi heldigvis gode til her. Tit er det sygeplejersker der spørger assistenterne ind til, hvad de gør. Altså er der ikke hierarki, og vi bruger hinanden godt herude

Er din udvikling også vigtig for dig?

Ingen ledelse uden den gode relation

For Lotte er kollegaskab og relationerne imellem hinanden helt afgørende og prioriteres derfor højt. Mange af vores kollegaer sætter pris på at ledelsen prioriterer at møde alle vagtlag – næsten dagligt. ”Du kan ikke være leder uden relationen. Ledelse handler også om relationen og at kende sine medarbejdere.

Stolthed over faglighed og kulturen

Lotte er stolt af medarbejderne og kulturen: ”Egå skal være det sted, hvor man har lyst til at ens mor, far eller en selv skal bo. Vi vægter plejen rigtig højt, men også hvordan vi kan gøre det godt at gå på arbejde

Arbejdstider, fleksibilitet og personalegoder

Vores privatliv og arbejdsliv skal hænge sammen. Vi er fleksible, og f.eks. prøver vi altid at hjælpe til løsninger når nogen gerne vil have fri. Vil du arbejde fuldtid eller deltid, er op til dig. Timeantallet afhænger af dine behov og ønsker.

Vi værdsætter din indsats, og derfor er der også en række personalegode: Sundhedsforsikring, julegaver, rabat på medlemskab af fitness, spise-med ordning til fordelagtig personalepris. Lønnen er efter overenskomst.

Søg jobbet!

Vi håber på, at du vil høre mere, men i stedet for at sende en ansøgning, så ring og book en samtale med det samme. Du skal blot medbringe et kort CV, og så tager vi en samtale på ca. 30 minutter, hvor vi kan møde hinanden.

Kontakt Louise Bech Nielsen, afdelingsleder mobil 30627102, mail: LNI@ok-fonden.dk

eller

Sascha Bendixen, afdelingsleder, mobil 20 52 45 79, mail: SLA@ok-fonden.dk

Vi glæder os meget til at høre fra dig.