fbpx

Boliger for livet

Boliger for Livet bygger gennemtænkte og fleksible boliger til mennesker, som gerne vil have mulighed for at blive boende i deres eget hjem hele livet – også hvis der opstår behov for hjælp og pleje. Boliger for Livet er en del af OK-Fonden og er blevet til i samarbejde med journalist Jørgen Harboe.

Kombinationen med senior- og plejeboliger som naboer betyder, at vi kan give mennesker mulighed for at blive i deres private bolig livet ud – og få hjælp af plejehjemmets medarbejdere, hvis det bliver nødvendigt.

Beboerne i ”Boliger for Livet” kan bruge plejehjemmets fællesfaciliteter som café og wellness i det daglige. Herudover kan man også vælge at bestille og få leveret privat betalte tilkøb som fx mad, rengøring og ledsagelse. Servicen gøres fleksibel og tilpasses den enkelte beboers behov, i tæt dialog og efterhånden som behovene opstår.

Boligerne indrettes med niveaufri adgang og rumforhold med plads til både rollator og kørestol. De er velindrettede og gennemtænkte, så fx skabene i badeværelset kan tages ned, hvis behovet for en handicapvenlig bolig opstår.

Boliger for Livet henvender sig til mennesker, der søger øget tryghed, har nedsat funktionsevne, eller som blot over tid ønsker at have muligheden for at tilkøbe sig hjælp.

Du kan læse mere om OK-Fonden boliger her.