fbpx

Corona assistance

Har du en sundhedsfaglig baggrund, så ansøg her om at være det ekstra sæt hænder, som OK-Fondens plejehjem kan komme til at stå og mangle, når epidemien spidser til. Vi får måske brug for ekstra arbejdskraft – primært sundhedsfaglig – men også andre funktioner kan komme i spil i den aktuelle situation med COVID-19 (coronavirus). Dit bidrag kan blive afgørende for, at vi kan hjælpe alle med behov for omsorg og pleje.

Derfor ønsker OK-Fonden at høre fra interesserede ressourcepersoner inden for sundhed, der vil hjælpe med at løse denne store og alvorlige opgave i første omgang på vores plejehjem.

Du er måske sygeplejerskestuderende eller pensioneret sygeplejerske, læge, SOSU-medarbejder eller andet sundhedspersonale. Det kan også være, du har forladt faget for en tid. Aktuelt har vi også brug for andre opgaveløsninger end de sundhedsfaglige.

Sådan registrerer du dig

Hvis du har lyst til og mulighed for at hjælpe, så tilbyd din arbejdskraft her:

https://ok-fonden-assistance.career.emply.com/corona

Det praktiske

Vi læser ansøgninger og kontakter ansøgere løbende. Der er derfor ingen ansøgningsfrist på dette opslag. Du vil blive kontaktet, når vi har behovet og vurderer, at der er et passende match i forhold til dine kompetencer. Du skal derfor forvente at blive bedt om uddybende oplysninger, afhængigt af hvad den enkelte arbejdsplads har behov for. Vi ved endnu ikke, hvor mange ressourcer eller hvilke kompetencer vi får brug for. Du kan derfor opleve, at der vil gå noget tid, før du hører fra os grundet travlhed i kølvandet på COVID-19. Vi beder om din forståelse og er meget taknemmelige over, hvis du ønsker at indgå som assistance.

Vi beder dig gennemføre registreringen og udfylde så mange oplysninger om dig selv som muligt. Det er vigtigt, at du oplyser den mailadresse og telefon, som vi kan træffe dig på, hvis vi får brug for din hjælp. Du bedes i ansøgningsprocessen skrive kort, hvad du har beskæftiget dig med – med særligt fokus på de sidste tre-fem år. Du må også gerne skrive, hvis der er nogle særlige ting, vi skal tage højde for. Det kan være, at du ønsker natarbejde eller er ligeglad med vagternes placering. Det kan også være, at du kun har mulighed for at hjælpe i en afgrænset periode. Dette vil gøre det nemmere for os at finde frem til netop de kompetencer, som vi behøver.

Ofte stillede spørgsmål

Vi får mange spørgsmål relateret til jobbanken. Nedenfor har vi samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål, som vi håber kan hjælpe dig med svar. Listen vil løbende blive opdateret.

 • Hvordan bliver jeg lønnet?
  Du vil blive ansat på lige fod med vores øvrige afløsere og løn gives efter overenskomst. Der vil muligvis også være brug for frivillige kræfter på nogen af vores plejehjem.
 • Kan I bruge andre sundhedsfaglige end læger og sygeplejersker?
  Alle er velkomne til at ansøge – du kan anvende kategorien “andet” og beskrive det tydeligt i ansøgningsfeltet.
 • Er der et minimumniveau for studerende, eksempelvis sygeplejestuderende i forhold til semester?
  Vi har ikke lagt os fast på, hvor langt du skal være i dine studier, så skriv i den korte ansøgning hvor langt du er i dit forløb – så vurderer vi det alt efter behovet.
 • Hvad skriver jeg i ønsket timetal, hvis jeg ikke helt kender mine muligheder i fremtiden?
  Du bliver ikke hængt op på antal timer, – skriv blot egen forventning.
 • Hvilke opgaver kommer jeg til at løse?
  Det afhænger af den konkrete situation og aftales nærmere med den ansættende leder.
 • Jeg vil gerne arbejde ulønnet og som frivillig. Er det en mulighed?
  Primært søger vi ekstra sundhedspersonale til overenskomstmæssig løn. Det kan vise sig, at der senere vil være opgaver, der retter sig mod frivillige.
 • Jeg har ikke en sundhedsfaglig uddannelse, men vil gerne give en hånd med til nogle af alle de andre opgaver. Kan I bruge mig?
  Lige nu eftersøger vi primært sundhedsfaglige personer, men pædagoger, terapeuter, personer med erfaring indenfor rengøring og andre faggrupper er allerede relevante, så du er meget velkommen til at registrere dig, hvis du mener at du kan bidrage
 • Kan man være afløser flere steder?
  Nej, du kan blot være tilknyttet til et af vores plejehjem, for at mindske risiko for smittespredning.
 • Søger I i hele landet?
  Ja, vi søger i hele landet. Du kan se, hvor vores plejehjem ligger her: OK-Fondens plejehjem