Kostfaglig køkkenmedarbejder
BETTY SØRENSEN PARKENS BEDSTE KØKKENTEAM MANGLER EN KOLLEGA – ER DET DIG ???
så send hurtigt en ansøgning !!!!!
Vi ønsker at du:
- er kostfaglig uddannet, eller har nogen erfaring inden for madproduktion, diæter og evt. dysfagi
- er ansvarlig og har gode samarbejdsevner
Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.
- produktion af såvel ”det kolde som varme”
- udvikling og produktion af div. diæter specielt dysfagi
- servicering af centret og parkens beboere samt udefrakommende gæster
- modtage bestillinger
- forestå arrangement ex. receptioner og konfirmationer
- rengøring i køkkenet
- samarbejde med plejepersonalet
Vi tilbyder en arbejdsplads:
- med højt til loftet og en uformel omgangstone, hvor humor og fleksibilitet vægtes højt.
- med fokus på faglig udvikling og gode arbejdsforhold som ex. sundhedsforsikring.
- dygtige, sjove og engagerede kolleger
- introduktion og løbende sparring, hvor der er plads til forskellighed og skæve ideer.
Ansættelsesforhold:
Stillingen er på 25 – 35 t. gennemsnitlig pr. uge, overvejende i dagtimer, – aftenarbejde forekommer
gennemsnitlig 4 hverdagsaftener kl. 14 – 20, hver 4 uge.
Tiltrædelse snarest, eller efter aftale.
Ansøgning sendes hurtigst muligt til ier@ok-fonden.dk, med angivelse af ønsket timeantal og mulighed for tiltrædelse, vedhæft CV og kopi af uddannelsesbevis.
Kontaktpersoner:
For yderligere oplysninger henvises til kontaktpersoner
Souschef Ebbe Nørgård eller centerchef Inger Marie Eriksen på tlf. 76 60 81 00 eller på
www.ok-bsp.dk
Adresse: Betty Sørensen Parken 14 A, 7100 Vej