fbpx

Baeshøjgård i Vig forbliver en del af OK-Fonden

Politikerne i Odsherred Kommune er blevet enige om Baeshøjgårds fremtid. Det betyder, at plejehjemmet fortsat vil være en del af OK-Fonden. Odsherred Kommune overtager driften af den bygning, som rummer Servicecentret, mens plejehjemmet drives af OK-Fonden, også fremover.

– Vi er her for at gøre en forskel, så vi er rigtig glade for at beholde Baeshøjgård, og for at vi kan fortsætte samarbejdet med Odsherred Kommune, siger Eva Lunding Olsen, direktør i OK-Fonden.

– Nu kan vi koncentrere os om plejedelen. Odsherred Kommune vil gerne gøre brug af Servicecenteret, og vi er meget tilfredse med, at kommunen vil tage ansvaret for det, for faciliteterne fortjener at blive brugt.

– Vores medarbejdere på Baeshøjgård skal have en stor tak for at have holdt gejsten oppe! Det har været en svær tid med usikkerhed, og vi glæder os over, at det faldt på plads inden jul. Vi ser frem til i begyndelsen af det nye år, at vi kan sætte vi os sammen på Baeshøjgård og finde ud af, hvordan vi lægger en god plan for fremtiden, slutter Eva.

På Baeshøjgård er medarbejderne i særlig godt julehumør.

– Det er simpelthen den bedste julegave, vi kunne få, siger en lykkelig og lettet Lene Damm, chef for Baeshøjgård.

Også Luna, en af plejehjemmets store killinger, er helt klar til fest.