fbpx

Beboerne flytter ind i det nye seniorbofællesskab “Grønnedalen” på Getsøvej i Nykøbing Sjælland

Det var en stor dag i seniorbofællesskabet Grønnedalen i Nykøbing S., da beoerne den 28. juni 2023 uge fik udleveret nøglerne til deres nye boliger. 

Samtlige beboere i de 24 boliger var mødt frem først på eftermiddagen, da OK-Fondens boligafdeling stod klar til at udlevere nøglerne – og der gik ikke længe før den første kaffe blev skænket op i kopperne på en af de nye terrasser – og inden de første flyttelæs ankom til bebyggelsen, der ligger lige nedenfor vandtårnet på Getsøvej i Nykøbing S. Således var seniorbofællesskabet var beboet allerede den første aften. 

Seniorbofællesskabet Grønnedalen er den første af flere planlagte bebyggelser omkring vandtårnet, der nu er taget i brug, og omgivelserne er da også præget af stor aktivitet, som hænger sammen med udviklingen af området og de øvrige boligprojekter, der er på vej. 

Seniorbofællesskabet består af 24 boliger i rækkehuse omkring et centralt placeret fælleshus. Boligerne findes i tre forskellige størrelser og er opført som almene boliger med støtte fra Odsherred Kommune. 

Beboergruppen blev sammensat i 2020 og har siden holdt regelmæssige møder med OK-Fonden med det formål at udvikle fællesskabet blandt beboerne og give beboerne konkret indflydelse på udformningen af de fysiske rammer omkring fællesskabet. 

Seniorbofællesskabet Grønnedalen er blevet til på fælles initiativ af Odsherred Kommune og OK-Fonden og byggeriet blev gjort muligt, da Odsherred Kommune i en masterplan i 2019 udlagde arealerne i det smukke, bakkede terræn omkring Getsøvej som et fremtidigt område for boliger og rekreative muligheder som en del af kommunens store Grønnehave Bæk projekt. 

Hvis man ønsker at blive skrevet op på venteliste til en bolig i Grønnedalen, kan man kontakte Karen Mortensen på tlf. : 60 22 50 14 eller på email: karen29@nyka.dk