fbpx

Pressemeddelelse: OK-Fonden overtager Arresødal Slot den 1. maj

For nogle måneder siden blev det offentliggjort, at familien Følsgaard og OK-Fonden forhandlede om OK-Fondens overtagelse af Arresødal Slot. De forundersøgelser, som parterne iværksatte i fællesskab, er nu afsluttet, og overtagelsen finder sted den 1. maj 2018.

En del af forundersøgelserne har handlet om at få vurderet, om huset kan indrettes til beboelse, behandling og uddannelse af mennesker med psykisk sårbarhed.

”Vi har gennemgået de smukke bygninger og kan nu løfte sløret for de konkrete planer. Hovedbygningen og de to fløje kommer til at gennemgå en mindre ombygning. Vi indretter 18-20 boliger med tilhørende fællesfaciliteter, så vi bliver klar til at modtage vores nye beboere sidst på året. Hospice fortsætter som lejer i de øvrige fløje. Køkkenet får udvidet kapaciteten i de kommende måneder, og OK-Fonden overtager produktionen af mad til hele det samlede Arresødal”, fortæller Paul Erik Weidemann, administrerende direktør i OK-Fonden.

”Det glæder os overordentlig meget, at huset nu kan finde nye anvendelsesmuligheder, og at OK-Fonden som ejer vil fortsætte med at bruge og tage sig af huset i vores ånd”, udtrykker Anette og Carsten Følsgaard.