fbpx

Information om Coronavirus

Sundheds- og Ældreministeriet har den 29. juni 2020 i en pressemeddelelse meddelt, at fra torsdag den 2. juli kan der som udgangspunkt frit aflægges besøg på både ude- og indendørs arealer på plejehjem, i plejeboliger og på aflastningspladser samt sygehuse og klinikker. Det er væsentligt, at det enkelte plejehjem, bosted eller hopsice skal sikre, at besøg sker forsvarligt. Der vil således kunne være ændrede fysiske forhold, tidsrum eller andre omstændigheder, i forhold til besøg.

Kontakt venligst vores steder lokalt, hvis du har spørgsmål. Du kan finde vores steder i den overordnede menu under Plejehjem, Psykiatri og Hospice.

 

Kære beboere og pårørende

I OK-Fonden følger vi udviklingen i Coronasmitten nøje og tager løbende vores forholdsregler.

Alle OK-Fondens 16 plejehjem, 11 bosteder og hospice har fulgt sundhedsmyndighedernes anvisninger og ud fra et forsigtighedsprincip iværksat omfattende forbyggende tiltag.

Vi har nedsat en krisegruppe til at håndtere de mange spørgsmål og udfordringer, der følger den seneste udvikling.

Vores personale står sammen om at passe på de mest sårbare i vores samfund, og vi vil værdsætte jeres forståelse for de begrænsninger og retningslinjer, vi er nødt til at indføre for at kunne udføre vores arbejde.

Vi er 2300 kollegaer i OK-Fonden, som gør alt, hvad vi kan for at hjælpe beboere og deres pårørende rundt omkring i landets kommuner og regioner.

Tak for jeres hjælp og forståelse.

Med venlig hilsen
OK-Fondens direktion

Ulrik Ahrendt-Jensen, administrerende direktør
Eva Lunding Olsen, direktør