fbpx

Glædelig jul og godt nytår

Hjerternes fest

Varme, livsglæde og fællesskab står forrest i julen. Vi hygger. Vi mødes. Vi åbner vores hjerter for hinanden.

I året, der er gået, har vi kigget på os selv og har valgt at relancere vores værdigrundlag og vores visuelle identitet, som det hedder. Værdigrundlaget er blevet tilpasset, så det passer til den organisation vi er i dag.
Vores vision er dog stadig den samme, at: Livet skal leves – hele livet.
Vi har også opdateret vores farver og fået nyt logo. Et logo, der præcist er et åbent hjerte.

2017 blev endnu et spændende år. Vi overtog Harresø Kro, hvor vi tilbyder undervisning og arbejde til unge med særlige behov. På Hospice Søndergård har vi fået tilsagn om at kunne udvide fra 14 til 16 pladser, så vi kan hjælpe endnu flere mennesker i den sidste tid. Byen for Livet, den kommende demensbydel i Odense, er kommet et stort skridt nærmere med masterplan for området, og i det tidlige forår kommer en ny lokalplan.
At flere og flere efterspørger fællesskabet, afspejler sig også i interessen for vores seniorbofællesskaber, hvor vi senest har taget første spadestik til nye seniorbofællesskaber i både Furesø, Hjortefarmen og Horsens, Sundbakken.

2017 var også endnu et år, hvor vi har skabt varme, livsglæde og fællesskab på vores plejehjem, i psykiatrien og på vores hospice.

Det eksisterer kun fordi, vi kan gøre det i fællesskab – Sammen. Tak til vores beboere, pårørende, medarbejdere, frivillige og samarbejdspartnere.

Vi glæder os til samarbejdet i det nye år, der forhåbentligt bliver lige så spændende som det forgangne.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Livet skal leves – hele livet.

Med venlige julehilsner,
OK-Fonden

OBS: Vi lukker telefonerne på hovedkontoret mellem jul og nytår.