fbpx

Generationsskifte i direktion og bestyrelse

Ulrik Ahrendt-Jensen bliver ny administrerende direktør i OK-Fonden.
Paul Erik Weidemann bliver ny bestyrelsesformand, og Michael Brostrøm skifter til næstformandsposten. Poul Erik Christiansen fortsætter i bestyrelsen.

”OK-Fonden står fast på at være en værdibåren non profit-organisation. Verden omkring os og det velfærdssamfund, vi har i dag, forandrer sig hele tiden. Vi skal som privat omsorgsorganisation være knivskarpe på, hvad vi ønsker at levere og på hvilke måder. Det kræver rettidig omhu, så vi har den nødvendige forretningsmæssige styrke i de kommende år. Med generationsskiftet sikrer vi både fundamentet og ”gearskiftet” til fremtiden”, siger Michael Brostrøm.

På 50 år har OK-Fonden udviklet sig fra en pensionistklub på Frederiksberg og én mands mod og fantastiske idéer – til en professionel organisation med mere end 2.000 ansatte og efterspurgte plejehjem, psykiatriske bo- og behandlingssteder, hospice og seniorbofællesskaber i hele Danmark

Ny administrerende direktør i OK-Fonden, Ulrik Ahrendt-Jensen.

Ulrik Ahrendt-Jensen kommer fra en stilling som direktør for Pzena Investment Management Europe i London, hvor han har opnået bemærkelsesværdige resultater, såvel økonomisk som organisatorisk og ledelsesmæssigt.

”OK-Fonden repræsenterer for mig noget stærkt værdibaseret, noget langsigtet og noget fleksibelt i en tid, hvor det meste er kortsigtet, ufleksibelt og går mere og mere på kompromis med værdierne. Her har OK-Fondens medarbejdere og ledelse formået at stå fast og sikre, at man kan leve livet – hele livet. Ledelsen har, med Paul Erik i spidsen, bragt OK-Fonden helt frem i forreste række blandt de private udbydere af pleje, behandling og omsorg. Det glæder jeg mig til at bringe videre og at løfte til næste niveau”, siger Ulrik Ahrendt-Jensen.

Første september 2019 overlader Paul Erik Weidemann direktørstolen til Ulrik Ahrendt-Jensen.

”Jeg er meget glad for, at valget faldt på Ulrik! Jeg føler mig sikker på, at vi har fundet det rigtige menneske.  Ulrik er valgt for sine kompetencer i forhold til ledelse, strategisk forretningsudvikling og ikke mindst erfaring på det økonomiske område, både i nationalt og internationalt regi. Jeg glæder mig til at byde ham velkommen og til samarbejdet”, siger Paul Erik Weidemann.